0 trafień #!$%@? jego mać, szmata #!$%@? za 4 zł, powtarzam 4 PLN poszło się #!$%@?ć, jak krew w piach, 4 złote bo plusa wziąłem, człowiek już sobie w myślach życie na nowo układa, a tu takie rzeczy odjaniepawlają. #lotto
@tony_soprano: no serio 4 złote wydane na szansę to straszne głupota xD wiesz, to taka zabawa, ludzie lubią sobie czasem kupić marzenia i nie oznacza to od razu, że są debilami. I ktoś w końcu wygrywa te miliony czasem, i niekoniecznie jest to wałęsa. Więc wsadź sobie tę swoją pogardę tu i ówdzie.
@Precypitat: nie mówię, że debilami. Ale to taki wydatek jak fajki czy wyrzucenie do śmietnika. To jest moja opinia, nie gardzę ludźmi którzy tak robią. Po prostu uważam, że wyrzucają kasę w błoto, dziękuję.
@tony_soprano: Czy ja wiem? Fajki szkodzą zdrowiu a wyrzucenie do śmietnika na pewno nie pomoże nikomu we wzbogaceniu się. A puszczenie losu za 4zł jednak daje Ci szansę na wygraną, chociażby 3 trafi i już jest do przodu. A jak nie trafi nic? Cóż, to tylko 4 złote, jak ktoś gra ran na kilka miesięcy, z okazji wielkich kumulacji, to chyba nic się nie dzieje, co?
@tony_soprano: czyżbyś sugerował, że statystyczny gracz więcej traci na loterii niż zarabia, a właściciel loterii sam zarabia pieniądze, zamiast je tracić? no niemożliwe!
@tony_soprano: "hurr durr, ktoś wydaje pieniądze na coś, czego nie pochwalam! Taki głupi, hahaha, nie mogę przejść obojętnie - muszę pokazać jaki jestem ponad to i w ogóle". xD
@sooner: po to jest LOTTO, żeby zwykły szary człowiek mógł pomarzyć o tym jakby to było, a następnie wrócił do #!$%@? i płacenia podatków, bogactwa nie znajduje się na ulicy - trzeba na nie #!$%@?ć
#lotto
Komentarz usunięty przez autora
https://www.youtube.com/watch?v=NjgXxcJL9-o
Wyjaśnij gdzie tu głupota.