Wpis z mikrobloga

@damian_co_dalej: mojemu trochę brakuje do t5, ale samochód kupiony w przeciągu 20 minut, takie szaleństwo. Z perspektywy 13 miesięcy - da się w Polsce kupić samochód w niezłym stanie za przyzwoite pieniądze ;)
  • Odpowiedz
@eru: me dziewczę się śmieje, że ona ma boczki dokładnie takie jak mój samochód, muszę w przyszłości ostrożnie wybierać ;)

EDIT: A czekaj, od środka? Nie ogarniam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@gileski: jak pierwszy raz wsiadlem do v50 (Twój ma chyba takie samo wnętrze) to zaskoczyło mnie jak wielkie są "parapety" od środka w drzwiach. Takie szerokie i poziome, że możnaby małe kaktusiki tam stawiać
  • Odpowiedz
@artur1792: patrząc pod dobrym kątem jest dobrze wystarczająco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DAMlAN: dla mnie mjodzio, polubiłem się od pierwszego wejrzenia. Jak patrze na A3, Golfy, Focusy to wypada, moim zdaniem, najlepiej.
  • Odpowiedz
  • 1
@DAMlAN: nie ma popytu to i cena nie wygórowana :) ogólnie moim zdaniem jest to bardzo dobre auto, nie ma poważnych wad. Świetne zabezpieczenie antykorozyjne, bezpieczne, tylko po pewnym czasie mogą być problemy z elektroniką, która może unieruchomic auto .... samochód na płycie podlogowej focusa mk2 więc dużo części pasuje :D diesle 1.6 D i 2.0D sa od PSA takze sprawdzone konstrukcje, zwlaszcza 2.0D, ale z perspektywy czasu bralbym 2.4
  • Odpowiedz