Aktywne Wpisy
nanotecz +82
1 maja to najbardziej polaczkowe święto:
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
FedoraTyrone +10
Czy można przechodzić kryzys wieku średniego mając 30 parę lat? Jako 20 paro latek kupiłem sobie pierdzika jako samochód, zwykły dziadkowóz, a teraz mając ponad 30 nagle po głowie chodzi mi żeby kupić sobie coś sportowego o dużej mocy. Będąc młodszym byłem jakiś rozsądniejszy... coś tu jest u mnie wszystko odwrotnie xD #samochody #motoryzacja #psychologia #niebieskiepaski
Co Wami kieruje do cholery?
Na zdjęciu 2 rowerzystów, jadących poboczem trasy S8, która jest trasą ekspresową. Co kieruje takimi ludźmi? Wkurzają mnie rowerzyści na ulicach jak obok jest ścieżka, ale to co widać na tym zdjęciu to już szczyt debilizmu.
Zapraszam do dyskusji.
Taguje jeszcze #warszawa, bo to tam się działa akcja. Niech kierowcy zobaczą, że nawet na S8 mogą mieć nagle pod kołami rowerzyste.
Tak co do zasady, to taka ekspresówka jest - ze względu na szerokie pobocze - bezpieczniejsza od niejednej krajówki i drogi wojewódzkiej. I - czysto teoretyczne - gdyby po nich jazda była dozwolona, to pewnie bym korzystał. Ale wtedy miałbym świadomość, że kierowca też wie, że taki rower może się na poboczu pojawić.
A teraz kierowca może oczekiwać, że w razie czego na pobocze można spierniczać i dopiero tam hamować.
@dzikiczytelnik:
Nie wierzę. Trzeba by mieszkać w buszu, żeby nie znać.Raczej mają to w dupie.
Podobnie jak np. kierowcy mają w dupie ograniczenia prędkości. U nas każdy wie lepiej, co mu wolno.
- Halo, policja? Zabiłem łosia na autostradzie.
- Dałby pan radę przesunąć go na pobocze?
- No dobrze. A co z rowerem?
Komentarz usunięty przez moderatora