Wyrywanie zęba z torbielą. Ojej ile ja się naczytałem jak to n--------a, jak to będzie długo trwać, jak będę się darł i jak wielki będzie to ból. Że znieczulenia w ogóle nic nie pomogą.
Trwało to dosłownie 8 sekund. Bólu zero. Cały zabieg wraz ze znieczuleniem i założeniem szwów - 5 minut.
teraz kluczowe hasła dla ludzi którzy będą szukać w googlach i żeby znaleźli tego posta jak najszybciej: WYRYWANIE ZĘBA CZY BOLI NIE BOLI BOLI BOJE SIĘ #januszeseo
Plusujcie dobrzy ludzie. Niech inni tak nie srają, bo ja się dziś strachu najadłem po naczytaniu się w internecie i to nie jest fajnie nic a nic.
Zobaczymy czy to to ale ząb zdrowy kanały też a widzę taką wyraźną duża kropkę pod. Dentysta to olał a boli niemiłosiernie więc jadę właśnie do chirurga. Dam znać :-D
@peetee: poprzedni dentysta spieprzył sprawę, mówił , że mam super ząbki i nic do kanałowego (tydzień temu) tymczasem ząb ewidentnie do kanałowego (jutro idę) + kilka innych zębów do leczenia :o
Ojej ile ja się naczytałem jak to n--------a, jak to będzie długo trwać, jak będę się darł i jak wielki będzie to ból. Że znieczulenia w ogóle nic nie pomogą.
Trwało to dosłownie 8 sekund. Bólu zero. Cały zabieg wraz ze znieczuleniem i założeniem szwów - 5 minut.
teraz kluczowe hasła dla ludzi którzy będą szukać w googlach i żeby znaleźli tego posta jak najszybciej: WYRYWANIE ZĘBA CZY BOLI NIE BOLI BOLI BOJE SIĘ #januszeseo
Plusujcie dobrzy ludzie. Niech inni tak nie srają, bo ja się dziś strachu najadłem po naczytaniu się w internecie i to nie jest fajnie nic a nic.
#wygryw #oswiadczenie #medycyna #wyrywaniezeba #torbiel #nieboli
Możliwe, że mnie to dziś czeka. Zobaczymy czy to to. W każdym razie wpis dodał mi otuchy!
Zobaczymy czy to to ale ząb zdrowy kanały też a widzę taką wyraźną duża kropkę pod. Dentysta to olał a boli niemiłosiernie więc jadę właśnie do chirurga. Dam znać :-D
tymczasem ząb ewidentnie do kanałowego (jutro idę) + kilka innych zębów do leczenia :o