Wpis z mikrobloga

@GryzoncaSkarpeta: ja tam nikogo nie obrażam używając cytatów z "muzyki", na którą określenie "dno" to mało, tylko wyrażam swoją opinię na temat tych obrazków

ale co ja będę z Tobą dyskutował skoro posługujesz się takimi tekstami :) widocznie jesteś reprezentantem tej warstwy społecznej
  • Odpowiedz
@DFENS: Znalazł się kolejny pseudokrytyk. Nie interesują cię te obrazki? To daj na czarną listę i zawrzyj buzię, a nie wołasz wszystkich z tagu i grasz wielce alternatywnego chłoptasia. Ja tutaj nie widzę normalnego wyrażenia swojej opinii tylko prostacką prowokację.
  • Odpowiedz
@GryzoncaSkarpeta: cóż za nadinterpretacja! zaraz powiesz, że mój wpis to jakiś spisek :D jakoś nikt inny nie wali piany z ust i nie skacze z wyzwiskami :) obrońca uciśnionych się znalazł :)
  • Odpowiedz
@DFENS: cóż za nadinterpretacja! Nie, nie powiem, że to spisek. Powiem, że nawet poprawnie zdania napisać nie umiesz więc sam sobie się dziwię, że marnuję czas na jakiegoś niedouczonego trolla. To smutne, że humorystyczny obrazek uważasz za "skakanie z wyzwiskami". No, ale z trollowiskiem nie będę się zadawał, ostatni mój wpis do ciebie i zrobię to czego ty najwidoczniej nie potrafisz - wrzucam cię na czarną listę. ;)

Z resztą treść
  • Odpowiedz