Aktywne Wpisy

waro +63
Powiadają, że nowy Wiedźmin liczy sobie 290 stron i kosztuje 65zł w Empiku.
65zł
Za 290 stron
W miękkiej oprawie
Naaah
65zł
Za 290 stron
W miękkiej oprawie
Naaah
źródło: GdfIB3LWsAA8kE_
Pobierz
BONAMERA +826
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
źródło: bonamera-BF2
Pobierz

#pytanie #muzyka #informatyka #komputery #spotify #kiciochpyta #winamp
źródło: comment_fZNTWYuWwlOcaOQwukTKtO4IzEt3xDvI.jpg
Pobierzbrak limitów i oparta o sieć bittorenent. jest na pc/mac/android/....
https://www.getsync.com/
@Bunch:
A czy ta opcja w Spotify jest darmowa? No i jak rozumiem to Spotify trzyma twoje utwory dodane z dysku "w chmurze" i jest to dostępne potem z każdego urządzenia. Tak?
Sam z niej korzystasz? Sprawdza się? Polecasz?
ty dasz sobie samemu full dostep. i niewazne na jakim kompie bedziesz pracowal pliki na kazdym hdd beda takie same. bedziesz mial fizycxne lustro katalogu na hdd
I teraz mam dostęp do tego folderu z innych komputerów, ale tylko wtedy, gdy włączony jest komputer z którego udostępniam folder.
Sposób drugi to kupić sobie Raspberry Pi czy inne takie, podpiąć do niego dysk,Raspberry podpiąć do routera, na Raspberry udostępnić cały dysk, i mamy dostęp do dysku non stop z urządzeń które połączone są w jakikolwiek
Czyli po prostu te pliki jakie mam u siebie na dysku, w chwili wskazania ich przez program GetSync zostają wgrane do chmury od GetSync i teraz są tam trzymane. A wszystko co dodam/zmienię w tym folderze automatycznie się zaktualizuje na serwerach GetSync?
@rukh: No właśnie to jest minut.
A z kupnem routera do tego to skomplikowana metoda jak dla mnie