@nico112: Polski karabin w polskiej reprezentacji to jest też pewien symbol. @Baron_Al_von_PuciPusia: Całkiem spoko. Myślałem, że będzie to gorzej wyglądało.
@Baron_Al_von_PuciPusia: Kolorem pasuje do munduru, ale nie wiem czy to nie przypadkiem kwestia pochmurnego nieba. I w ogóle widzę w komentarzach pod zdjęciem ludzi, którzy mają niepełne informacje na temat MSBS'a dx. EDIT: W sumie więcej ludzi chwali, niż narzeka. Zdziwiony jestem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Baron_Al_von_PuciPusia, @Jason_L_McCabe: Mi się mimo wszystko podoba. Jakoś nie widzę możliwości zrobienia czegokolwiek innego, szczerze mówiąc. Bo jeśli zastąpić SKSy to czym innym? Produkować specjalną wersję MSBSa w drewnianym łożu? ( ͡°͜ʖ͡°)
@nico112: I skąd je wziąć? Skupować z rynku wtórnego? Czy zamówić partię starych-nowych karabinów w FB? Podejrzewam, że średnio opłacalna inwestycja ze względów ekonomicznych.
IMO reprezentacyjny powinien być wprowadzony jako ostatni.
@Jason_L_McCabe: No to jak brytole.
@Baron_Al_von_PuciPusia: Całkiem spoko. Myślałem, że będzie to gorzej wyglądało.
EDIT: W sumie więcej ludzi chwali, niż narzeka. Zdziwiony jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodzi o to, żeby się nie okazało, że wojsko się wycofa z zamawiania MSBSa i wtedy cena nie będzie 11k tylko 1mln.
Klasyką jak przystało na oddziały reprezentacyjne. Wz. 29 czy wz. 38M
@avltree: