Aktywne Wpisy
Linnior88 +17
Czemu ludzie nie chcą mieć dzieci , przecież to chyba mile uczucie spędzać z kimś czas przekazywać wartości i się opiekować :3
dziobnij2 +83
Mam 34 lata i całe życie mieszkam z rodzicami. Nie wiem co to znaczy mieszkać samemu. W tym wieku muszę słuchać rodziców katolików, przestrzegać ich zasad, bo przecież mieszkam w ich mieszkaniu. Nie potrafię wynająć mieszkania, bo mam niepełnosprawność w stopniu znacznym i rentę 1620 zł. Za takie ochłapy nie wynajmę nawet pokoju, bo niemiałbym za co kupić jedzenia i butów. Poza tym z obcymi mieszkać nie chcę. Nie dałbym rady mieszkać
Po każdym weekendzie opowiada dziewczynom w pracy o tym, kogo poznała na imprezie i jak z nim spędziła czas. Połowy historii pewnie nawet nie znam, ale z tego co usłyszę przypadkiem, jak się kręcę po kuchni, zauważyłem mocną jednakową koncepcję opisu tych facetów:
I tak w kółko, cały czas według tego samego schematu - chwalenie się cechami faceta, którego poderwała, przy czym poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Raz na jakiś czas zdarza się jednak...
xD
Nie bóldupię, bo to nie moja sprawa jak sie dziewczyna bawi, ale kurde, te stereotypy to jednak skądś się biorą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #truestory