Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +365
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie

dorszcz +517

#naukaprogramowania #angularjs #angular
https://daveceddia.com/angular-2-should-you-upgrade/
@ChestNoot: beka z ludzi, ktorzy musza uczyc sie jednego frameworka bo ich przerasta zrozumienie...
masz Ty rozum i godność programisty ? angular2 wspiera ECMA6, więc automatycznie zmienia sie sama koncepcja pisania kodu, tak naprawde angular2 to powininen być całkiem nowy framework, tak bardzo różni sie od angulara1.x
@ChestNoot: koncepcja sie zmienia... czyli co? Nagle jezyk przestal byc imperatywny? Nie ma zmiennych i funkcji?
@ChestNoot: o rany, STRASZNE! Trzeba znowu wykuc sie na pamiec wszystkiego od nowa, bo przeciez to ani troche nie jest logiczne, i doslownie nie wykorzystuje zadnej znanej koncepcji z 30 letniego
@miglanc102: piecze, bo?
A samo pytanie w stylu - lepiej uczyć sie jeździć Corsa czy Golfem, bo przecież to absolutnie coś innego...
Jak dla mnie nauka Angulara w każdej formie to kiepski pomysł, "2 little and 2 late", podejrzewam, że ze względu na swoje skomplikowanie i wagę, angular2 znajdzie swoje miejsce głównie w dużych korpo-projektach. Polecam się zapoznać z:
1. Vue.js (lekka alternatywa, wszystko co najlepsze z angulara i reacta zrobione dobrze)
2.