@Songox25: Hahah wszystko byle tylko nie odnieść się do meritum. Ot typowe czepianie się gówna (c--j z tym ze kilkakrotnie sprostowalem swoją wypowiedź i przytoczylem źródła).
Hahah wszystko byle tylko nie odnieść się do meritum.
@artano: Jakiego meritum? Ty przecież negujesz fakt, że uchodźców trzeba utrzymywać. Masz jasno napisane, nigdzie nie ma wymaganych opłat, a ty dalej swoje. Ten obrazek idealnie do ciebie pasuje.
@Songox25: Z twojego punktu widzenia wszystko jest lewacką manipulacją, a ty rycerzem jednej objawionej prawdy. Ja p------e... Przecież ty chcesz jedynie zwalić sobie konia do wyimaginowanego zwycięstwa nad urojonym lewactwem.
Żeby była jasność: zapewnienie uchodźcom zamieszkania, jak i państwowej pomocy wynika już np. z Konwencji ds. uchodźców z 1951. Której sygnatariuszami było większość państw świata w tym Niemcy. To nie jest widzimisię państwa niemieckiego, tylko wynika z ich zobowiązań międzynarodowych,
@Songox25: ale taguj to odpowiednio, bo nie po to blokowałem tagi abym musiał czytać o uchodźcach, oraz "zabawne" s---------o podniecających się wypoków.
Polacy stanowią największą grupę przestępców w brytyjskich więzieniach..
Zapewne przez chwilę roztargnienie zapomniałeś dodać, że wśród obcokrajowców, na całe szczęście źródło rozwiewa wątpliwości. Zapomniałeś też wspomnieć, że wśród osób bez brytyjskiego paszportu, zamieszkujących tereny UK, najwięcej jest Polaków. Taki drobny szczegół, na bank bez znaczenia.
@Slonx: Największą i na dodatek najmłodszą. W niespełna 15 lat udało nam się przewyższyc kraje takie jak Pakistan czy też Irlandia, których obywatele mogą emigrowac do Anglii od bardzo dawna.
Żeby była jasność: zapewnienie uchodźcom zamieszkania, jak i państwowej pomocy wynika już np. z Konwencji ds. uchodźców z 1951. Której sygnatariuszami było większość państw świata w tym Niemcy. To nie jest widzimisię państwa niemieckiego, tylko wynika z ich zobowiązań międzynarodowych, ponieważ również status uchodźcy z nich wynika. Jeżeli ten Senegalczyk nie spełniałby międzynarodowych kryteriów by być uchodźcą to by się nim nie stał. Kropka. Nie ma to nic wspólnego z "lewactwem".
Wyimaginowane lewactwo? A kto go nauczył, że może robić wszystko co mu się podoba, bo jak ktoś mu nie pozwoli to jest rasistą? Myślisz, że bez powodu nazwał ją akurat tak?
@Songox25 Cóż, ty nie potrzebujesz powodu, żeby robić k---y z logiki. Więc czemu on potrzebował?
Ty mi lepiej powiedz jak uchodźcy magicznym sposobem teleportowali się do Niemiec, bo chyba wiesz, że według konwencji, którą przytoczyłeś, uchodźcą jest się tylko
Uchodźcy to osoby przebywające poza swoim krajem pochodzenia z powodu obawy przed prześladowaniem, z powodu konfliktu, przemocy lub innych okoliczności poważnie zakłócających porządek publiczny, które – na skutek powyższego – wymagają „ochrony międzynarodowej”.
Tak więc nie, Syryjczyk mieszkający 20 lat w UK nie byłby
Jakiś uchodźca z Senegalu, zgwałcił czterokrotnie dziewiętnastolatkę, przedtem wyzywając ją od rasistek, bo nie dała mu dobrowolnie. XD
A na koniec z-----ł jej smartfona.
Rykłem śmiechem jak to przeczytałem.
Hahahahahahahahahaha Ale ci murzyni tyrają lewackie pomysły.
Tak BTW, co za wojna panuje w Senegalu?
#heheszki #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
@takniejest: Którą rozpętała USA z Francją. Niech oni przyjmują uchodźców.
Nigdzie nie kłamałem, naucz się czytać ze
@artano: Napisałeś: ,,Polacy stanowią największą grupę przestępców w brytyjskich więzieniach.."
Nie stanowią największej grupy, więc jesteś kłamcą.
Cały czas piszemy o imigrantach, odnosiłem się do imigrantów. Ba, nawet zapodalem źródło abyś mógł sobie
@artano: Nie odpisuj, ja z kłamcami nie dyskutuję. EOT.
"Dyskusje" podsumuje tym obrazkiem:
@artano: Jakiego meritum? Ty przecież negujesz fakt, że uchodźców trzeba utrzymywać. Masz jasno napisane, nigdzie nie ma wymaganych opłat, a ty dalej swoje. Ten obrazek idealnie do ciebie pasuje.
Komentarz usunięty przez autora
Żeby była jasność: zapewnienie uchodźcom zamieszkania, jak i państwowej pomocy wynika już np. z Konwencji ds. uchodźców z 1951. Której sygnatariuszami było większość państw świata w tym Niemcy. To nie jest widzimisię państwa niemieckiego, tylko wynika z ich zobowiązań międzynarodowych,
Zapewne przez chwilę roztargnienie zapomniałeś dodać, że wśród obcokrajowców, na całe szczęście źródło rozwiewa wątpliwości.
Zapomniałeś też wspomnieć, że wśród osób bez brytyjskiego paszportu, zamieszkujących tereny UK, najwięcej jest Polaków. Taki drobny szczegół, na bank bez znaczenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Nikolao
@Songox25 Cóż, ty nie potrzebujesz powodu, żeby robić k---y z logiki. Więc czemu on potrzebował?
Jak zwykle, wielkie słowa, a argumentów brak. Typowe dla lewej strony.
@Songox25: Z linku który podałem wcześniej:
Tak więc nie, Syryjczyk mieszkający 20 lat w UK nie byłby