Wpis z mikrobloga

muszę się pożalić :(

od roku miałam pomysł, od kilku miesięcy wszystko organizowałam (bo okazało się, że wszyscy chętnie się przejechać, ale do organizacji to nikt), dogrywałam, słałam maile i w końcu miało się ziścić - rajd motocyklowy w robocie! szef przekonany, 20 motocyklistów w pełnej gotowości, dzieciaki w przedszkolu, co nam piękny plakat wyrychtowały, podjarane na #motocykle i co?

gupia pogoda :(

a jeszcze mi dzisiaj nowe rękawice przyszły i nawet nie mogę ich przetestować :(
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czytelnik30: wiem, znam, byłam nie raz, ale po płaskim, to mi jeszcze jakoś idzie, ale jak jest odrobinę z górki chociaż, a niech jeszcze będzie ślepy zakręt, to panika, hamowanie i całe mnóstwo brzydkich słów z mojej strony...
  • Odpowiedz
@katera: Musisz poćwiczyć :) - zapraszam na Kocierz bardzo przyjemna przełęcz. Na torze tego nie wyćwiczysz - bo płasko i widoczne zakręty :). Jak się jeździ z kimś też jest łatwiej. Długo masz prawko?
  • Odpowiedz
@Czytelnik30: przejechany mam jeden sezon (5 tys. km) - może tak, bo prawko zrobiłam rzutem na taśmę przed zmianą zasad, ale potem nie jeździłam chwilę.

Właśnie dlatego rozglądam się za torem z górkami i widzę, że tylko Jastrząb ma jedną, ale to chyba dla mnie mało. Niemniej fajnie, gdyby ktoś dał mi praktyczne uwagi, bo jedynie z książek i 'biblii zakrętów' się uczyłam takich rzeczy...
  • Odpowiedz