Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #zakupy #4konserwy
PS. A co do zdjęcia, z 3 palet praktycznie może 15% poszło do w-------a, więc nie tak źle.
Współczuję ci murku, skąd pochodzisz?
@remotecontrol: Lel xD niektórzy tutaj tyle kupią za 15 minut swojej pracy.
Idź lepiej na swoje łóżko piętrowe i szlochaj w podusie, bo ci jakiś hindus zajmie miejsce xD
@KillBill: W UK nie zarabia się w złotówkach tylko w funtach. 8 > 3,75.
@Mam_na_imie_czosnek: Mnie. Nie mam bólu rectum i uznaję to za dobrą ciekawostkę. Cieszę się, że mirek @remotecontrol nie klepie biedy i życzę jak najlepiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Anczar: To jak, wskakujesz w swoje Porsche i jedziesz do willi w Kensington? :D
Komentarz usunięty przez autora
http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/Romford/1-bed-flats.html