Wpis z mikrobloga

Szukam kogoś do pomocy przy pisaniu sprawozdań z fizyki (politechnika opolska), oczywiście za $$.

#fizyka #opole
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Elwer: Pierwsze sprawka szły mi jak krew z nosa, później wyrabiałem się w 1.5 h ze wszystkim. Jak coś wal na PW, moge Ci podeslac moje sprawka (mam chyba od numeru 10 do 21 albo 22)
  • Odpowiedz
@Elwer: Też studiuje informatykę i jakoś przez to przeszedłem, nie nastawiaj się, że potem nie będziesz robił podobnych pierdół, nie na wszystkich przedmiotach pisze się kod.

@George_Stark: Nie napiszę, że nie masz racji, ale te sprawozdania z fizyki naprawdę są chore, szczególnie dla kogoś kto nie jest związany jakkolwiek z fizyką.
  • Odpowiedz
@Elwer: A teraz załóż, że przyjdzie Ci kiedyś napisać dla laboratorium system do obliczania niepewności pomiarowych. Nie chciałbym mieć wiele wspólnego z gościem, który umie tylko kod klepać, a nie potrafi myśleć i rozwiązywać problemów.
  • Odpowiedz
@FireDash: Patrz wyżej. Mnie uczono, że komputer liczy dobrze i wynik obliczeń jest poprawny matematycznie. Ale to czy prawidłowy zależy od wprowadzonych danych (co liczę) i samego "treści" programu (jak liczę).
Ale to, czego Wy chcecie, to Wasza sprawa.
  • Odpowiedz
@George_Stark: Z doświadczenia wiem, że są prowadzący którzy przyczepiają się dosłownie do wszystkiego. Osoby które nieraz robiły takie sprawozdania za pieniądze potrafią "wstrzelić" się w schemat. Nie mówię, że sam z tego korzystałem ale wiem, że czasem to jedyna możliwość żeby zaliczyć.
  • Odpowiedz
@George_Stark: Napisałem że są chore nie dlatego bo nie chciało mi się policzyć czegoś na kalkulatorze czy zrobić tabelkę, ale dlatego, bo prowadzący są tak różni, że jeden przyjmie ci pracę z innymi danymi, a inny na poprawionej pracy zaznaczy ci 10 następnych błędów. Niektórzy lubią takie dręczenie studentów.
  • Odpowiedz
@Elwer: Sam kończę informatykę (ostatni semestr mgr) na PO i wiem przez co przechodzisz ( ͡º ͜ʖ͡º) Jakbyś potrzebował sprawek to pisz PW, mam sporą kolekcję.
  • Odpowiedz