Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +123
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

( o już np. Singer nawet w swoich, bardzo ciekawych książkach, napisał wiele niepochlebnych rzeczy).
Chyba, że sam jesteś Żydowskim propagandystą. Takim Wykopowym. ;-)
Zapominasz że Polacy żyją z Żydami od setek lat, więc co-nieco o nich wiedzą. ;)
Teraz czekam na wrzutkę o wysokiej etyce biznesowej Cyganów. ;-)
No tak, zapomniałem że #wpolsceniemaantysemityzmu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Rozmawiamy o Judaizmie i Żydach w sposób normalny i bez uprzedzeń. Zanim wysuniemy argument, sprawdzamy jego prawdziwość, nie stosujemy odpowiedzialności zbiorowej itp.
To nie jest antysemityzm.
2. Bez zapoznania się ze źródłami (w szczególności z Talmudem) wysuwamy fałszywe i mylące oskarżenia, słowa "Żyd" używamy jako obelgę, zrzucamy winę na cały naród za prawdziwe czy domniemane przewiny jednostek.
To jest antysemityzm i widać go nie tylko tu, ale w wielu
Talmud jest też świetny jeśli chodzi o systemy prawne i sprawiedliwość jako taką.