Aktywne Wpisy
wykop +45
Wykopowicze,
w dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. Poprawiliśmy linkowanie w powiadomieniach do komentarzy w znaleziskach. Obecnie znaczna część powiadomień będzie linkować poprawnie, ale jest to pierwsza z wymaganych poprawek, dlatego wciąż przy niektórych powiadomieniach może występować problem. Pracujemy aktualnie nad jego rozwiązaniem, niestety potrzebujemy jeszcze trochę czasu, w kolejnych dniach wrócimy do Was z gotowym rozwiązaniem.
2. Przygotowaliśmy kolejną aktualizację aplikacji androidowej - Android 5.0.4 [Google Store weryfikuje aktualnie].
w dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. Poprawiliśmy linkowanie w powiadomieniach do komentarzy w znaleziskach. Obecnie znaczna część powiadomień będzie linkować poprawnie, ale jest to pierwsza z wymaganych poprawek, dlatego wciąż przy niektórych powiadomieniach może występować problem. Pracujemy aktualnie nad jego rozwiązaniem, niestety potrzebujemy jeszcze trochę czasu, w kolejnych dniach wrócimy do Was z gotowym rozwiązaniem.
2. Przygotowaliśmy kolejną aktualizację aplikacji androidowej - Android 5.0.4 [Google Store weryfikuje aktualnie].
paww +253
Robimy aferę żeby dorwać tego skrsyna.
#wykopefekt #afera #patologiazewsi #patologiazmiasta #zwierzeta
#wykopefekt #afera #patologiazewsi #patologiazmiasta #zwierzeta
Hej mirki, jestem obecnie w 2 klasie technikum na profilu informatycznym. Mieszkam jakieś 80km na wchód od Lublina.Po skończeniu szkoły wybieram się na studia, oczywiście informatyczne. Kręci mnie programowanie i chciałbym się rozwijac w tym kierunku.
Chciałbym poznać wasze doświadczenia w tym temacie i posłuchac jakichś propozycji gdzie najlepiej by na te studia iść. Zdaję sobię sprawę z tego że sporo osób powie mi, że nie warto studiowac i lepiej siedzieć w domu i rżnąć 20h dziennie projekty i książki, ale chcę usłyszeć coś od osób które studiują lub są po studiach informatycznych.
#studia #nieprogramowanie #naukaprogramowania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@Dinth: A ja studiowałem, i programuje, i powiem, że studia nie są porzebne, ale się przydają. Słowa klucze: kontakty, grupy, staże, praktyki, kursy, itp. Oczywiście mowa o tych 'lepszych' uczelniach
@kisi3l: A które to są?
@Jaro070: Myślę, że jesteś w stanie znaleźć jakiś ranking, i na jego podstawie wyciągnąć wnioski.
Chodzi tu o nieco inne podejście do nauki programowania niż to, które sam sobie narzucisz. Przejrzyj zadania na laboratoria z programowania na uczelniach technicznych, to zrozumiesz o co chodzi.