Wpis z mikrobloga

@husky83: To tylko spostrzeżenie odnośnie atencyjności, czy jak to tam nazwać, tych osób. Wcale nie twierdzę, że ludzie nie oglądający TV są jacyś źli.
Powiesz, że dobrze wrzucać takie wpisy, bo więcej osób będzie oddawać? Ja powiem, że kto chce i może to oddaje. Sam bym oddawał, gdybym mógł.
A to tylko kilka przykładów. Pełno jest tagów od zbierania atencji. Najbardziej mnie śmieszą ci, co biegają, jeżdżą na rolkach/rowerach/taczkami i nie
  • 0
@AdwokatBoga: @husky83 pieprze atencyjnosc, czlowieku jest wiele osob ktore moga ale sie boja albo tak po prostu nie chca. jezeli znajdzie sie choc jedna osoba, ktora odda po moich wpisach krew to bedzie to sukces! skoro jestes jakis sktzywdzony to sie nie odzywaj, nie komentuj, scrolluj dalej albo najlepiej usun konto jak masz z tym problem. Nie cierpie takich pajacow co porownuja jakies bieganie z bezinteresownym pomaganiem obcym osobom, ktorych nawet
ktora odda po moich wpisach krew to bedzie to sukces!

@Coster12: No to robisz to źle, dodając do nich zdjęcia z aparaturą medyczną z "brudnymi" rurkami. WIDOK TAK BARDZO ZACHĘCAJĄCY! Dorzuć jeszcze zdjęcie z wkłuciem.
  • 0
@AdwokatBoga: nie moja wina, ze miales zle doswiadczenia ze szpitalem czy inna instytucja medyczna. mnie zawsze interesuje roznego rodzaju nowoczesny sprzet, nie ma znaczenia czy medyczny. Mysle, ze wiele osob mysli podobnie i widzac, ze nie oddaje sie w piwnicy, tylko w sterylnych warunkach na nowym sprzecie pod stala opieka medyczna moze sie zdecydowac. Twoja zgorzknialosc jest smutna. przykro mi, ze cierpisz ale nie powinienes nikogo zniechecac przez to.
@Coster12: Szkoda gadać. Nie masz żadnych argumentów. KTO PRZED TYM WPISEM MYŚLAŁ, ŻE KREW SIĘ ODDAJE W PIWNICY? Może od razu w prosektorium?

widzac, ze nie oddaje sie w piwnicy, tylko w sterylnych warunkach na nowym sprzecie pod stala opieka medyczna moze sie zdecydowac