Wpis z mikrobloga

Powiem to najlepiej jak potrafię ... czyli mową nienawiści. Sprawa jest powszechnie znana - w pogardzie dla #tvn tak zostałem wychowany. Rzadko się uaktywniam na mirko, ale pewne rzeczy mnie przerastają i potrzebuje atencji ludzi, którzy myślą podobnie, ludzi którzy udowodnić mi, że nie jestem wyjątkiem, ludzi którzy wesprą słowem "True ... mam tak samo".

O co chodzi dokładnie ?

Zazwyczaj nie mam czasu na telewizję i okazjonalnie coś obejrzę w niedzielę (jakiś Cejrowski czy cuś innego, tak żeby popatrzeć na świat, którego nigdy nie zobaczę z mojej piwnicy). Jednakże czasem, tak jak dziś, przyjdzie mi razem z moim #rozowypasek przełączyć kilka kanałów w poszukiwaniu czegoś mało zobowowiązującego. Skacząc po kanałach natrafiłem na program "you can dance" i jux wiedziałem że kwestia oglądania została rozstrzygnięta i to bynajmniej nie przez moją osobę. Mówię "#!$%@? w to ... jakoś to zniose, ale jednak nie ... tego festiwalu #!$%@? nie da się z cierpieć. Kolesie w sukienkach, laski w portach, czarna prowadzi program, multikulti w najlepsze, pajacujące geje w jury i na dodatek taniec którego ja nie rozumiem. Leżałem w łóżku załamany i czekałem na reklamy. W trakcie reklam poszedłem na tron kontemplacji, czyli sedes i siedzę pisząc Wam o bólu egzystencji.

Dziękuję za wysłuchanie.

Mirek Piwniczak

#gorzkiezale #rozowepaski #taniec #tvn #kupa #telewizja i nie wiem jak dalej
  • 6
@True_freedom: różowym odpiernicza na punkcie takich "szoł", najwyraźniej tefałeny wiedząc kto w domach trzyma pilot celowo tworzy programy pod różowe. różowe oglądają tańczące pary, śpiewających lqicbusów albo pajacujące dzieci i łykają wszystkie postępowe treści przesyłane między wierszami. tak samo w paradokumentach typu Durne sprawy, tam też co jakiś czas pojawiają się geje których na końcu odcinka wszyscy zaczynają akceptować i wszystko kończy się dobrze albo okazuje się że ojciec zdradził matkę
@True_freedom: No kobieta nosi spodnie, straszne i świat się wali. xD
I tak uważam, że show tego typu nie jest najgorszy. Masz tam jakby nie było utalentowanych i ciężko pracujących ludzi, którzy chcą się jakoś wybić z tym, co robią. A taniec zawsze był ekspresyjny i przełamujący granice, wielkie halo.

Nie nie oglądam regularnie.