#anonimowemirkowyznania Nie można być większym przegrywem niż ja xD Umówiłem się na #tinder z jakąś loszką na seksy, pisaliśmy wprost co będzie jak się zobaczymy ale jak przyszło co do czego to olałem sprawę. Nie wiem czemu, jakieś doświadczenie i potrzebę w na tej płaszczyźnie mam ale jakoś nie mogłem się przemóc do obcej osoby. Chciałem iść też na #roksa ale za dnia jakoś o seksie nie myślę. W mojej aktualnej sytuacji życiowej związek odpada bo często zmieniam miejsce w którym jestem. Przychodzi wieczór i #feels...
Nie można być większym przegrywem niż ja xD Umówiłem się na #tinder z jakąś loszką na seksy, pisaliśmy wprost co będzie jak się zobaczymy ale jak przyszło co do czego to olałem sprawę. Nie wiem czemu, jakieś doświadczenie i potrzebę w na tej płaszczyźnie mam ale jakoś nie mogłem się przemóc do obcej osoby. Chciałem iść też na #roksa ale za dnia jakoś o seksie nie myślę. W mojej aktualnej sytuacji życiowej związek odpada bo często zmieniam miejsce w którym jestem. Przychodzi wieczór i #feels...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling