Wpis z mikrobloga

#ios #programowanie #problem

Mirki, zaktualizowałem sobie system w iPadzie na 9.3.1 (wcześniej od 2014 roku nic w tym względzie nie robiłem, tableta używam rzadko, ale chciałem się pobawić w face swapa). I teraz chodzi tak marnie w porównaniu ze starszą wersją, że żyłka na czole co rusz mi wyskakuje. Dotyk o wiele gorzej funkcjonuje, reakcja tableta na pisanie, wczytywanie stron, aplikacji - wszystko to zdecydowanie wolniej. Co zrobić? Downgrade raczej odpada. Boże, nawet teraz jak piszę, to literki pojawiają się nie na dotyk, ale po ułamku sekundy - prędzej ocipieję niż się przyzwyczaję. Pomocy.
  • 9
@albert-penrose: jak zaktualizowałem ostatnio iPhone to mi YouTube w tle przestał działać. Jak chce wieczorem jakiego wykładu posłuchać lub na rowerze muzyki, to mi baterie wpiernicza w dwie godziny:-/ Te ich ulepszenia to tylko zabierają pamięć i sprawiają, że starsze wersje sprzętu zaczynają sie mulić:-/
@pieczywowewiadrze: uwierz mi, że działało przed ostatnią aktualizacją. Odpalałem YouTube, naciskałem górny przycisk w iPhone, zeby telefon zgasł (muza gasła), następnie naciskałem ten guzik jeszcze raz (telefon się włączał do poziomu zablokowanej klawiatury i pojawiała sie mała ikonka play, którą sie naciskało i YouTube startował tylko dźwiękiem przy zgaszonym ekranie). Zrobiłem aktualizacje o wsio #!$%@?:-: