Aktywne Wpisy
Tak właściwie to co się tu o------o przez ostatnie 2 lata, że Lando od bohatera wykopków przeszedł do roli największego nemesis?
Wystarczyło trochę przycisnąć Maxa?
#f1
Wystarczyło trochę przycisnąć Maxa?
#f1
#film #filmnawieczor
cześć,
jakie komedie francuskie polecacie? bez Luisa de Funes`a rzecz jasna.
ja od siebie polecę:
Za jakie grzechy, dobry Boże?
cześć,
jakie komedie francuskie polecacie? bez Luisa de Funes`a rzecz jasna.
ja od siebie polecę:
Za jakie grzechy, dobry Boże?
Miałem dostęp do "tajemnej twierdzy szyfrów" na fly4free, nabiłem tam sporo postów, jednak przyszły obowiązki, brak parcia na podróże i przestałem odwiedzać forum. Mają tam taką chorą zasade zbierania punktów reputacji które warunkują twój dostęp do forum i teraz pytanko można jakoś sie tam dostać ? Zna ktoś jakiś sposób ? Kurde, bez dostępu do tej twierdzy to niemożliwoscią jest nabić te 30pkt... (A jak miałem dostęp i rozkmniałem deale to wielu osobą pomagałem/robiłem rezerwacje lotów za free.
Ewentualnie ma ktoś może jakieś konkurencyjne forum? Anglojęzyczne czy coś bo wiem jak w tym siedziałem że część osób czerpała info z zagranicznych stron.
A sprawa bardzo fajna jak udało mi się polecieć do paryża za 5zł w 2 strony w te wakacje :> Rodzicom załatwiłem z koleji Portugalie i Londyn za niecałe 50zł od łebka.
#fly4free #wakacje #podroze #podrozujzwykopem #latanie #tanieloty #tanielatanie
Podają deale jakieś do ameryki czy azji, gdzie na to mnie nie stać. Do europy to wrzuacją deale które każdy może sobie sam wyszukać wklepując date wylotu w azaira...
To raczej jednak sprawa na loty typu europa azja, u tradycynych przewodników. Ja ogarniałem to sobie te loty lini ryanair itd. Działało