Wpis z mikrobloga

@Dark_Poland: mam namyśli to że chciałbym żeby pojawiły się tam jakieś ciekawe propozycje, coś innego niż to co już można odszukać po wpisaniu na yt/google takich fraz jak: "pierwsze moto do 5tys", "jaki motocykl na początek" "jaki motocykl do 5tys" itd. Bo jak pewnie wiesz takich porad jest mnóstwo i zawsze w nich są wymieniane takie maszyny jak er-5, gs500, cb500 czy xj600.
  • Odpowiedz
@ImeNs: No coz, ja zamierzam zrobić z tego video. GS500 bedzie Er5 tez. No co ja Ci zrobie. W tym zestawieniu nie ma dużego pola manewru. Mam jeszcze dwa ciekawe, ale nie chce zdradzać. Jak interesujesz sie motocyklami to raczej nic nowego się nie dowiesz.
  • Odpowiedz
@Dark_Poland: no jak tam chcesz. jeśli masz tylko taką chęć to zrób to tak jak uważasz. Twój czas, twój kanał. ja tylko Ci zaproponowałem że ciekawszym tematem(w moim odczuciu) było by zestawienie tanich motocykli(czyli też w takiej kwocie powiedzmy 5-7tys) i trochę mocniejszych. Bo uwierz mi że nie każdy ma ochotę zaczynać od tego przykładowego gs500. nie mówię że mają to być od razu jakieś sporty, w których strach odkręcić
  • Odpowiedz
@kuba206: zastanawiałem się nad cb500, z wyglądu nie powala, ale słyszałem bardzo dobre opinie o silniku i bezawaryjnosci. Podoba mi się Hornet, aczkolwiek chyba jest zbyt mocny jedynie po dosiadaniu 125cc.
@Dark_Poland jesteś zadowolony ? nie zawodzi ?
  • Odpowiedz
@thisisfckjoke: ja też myślałem o hornetcie ale to na drugie moto, a co do cb500 to nawet mi się podobają, mało palą i niezawodne :P
Na początku zabawy z motorami chciałem coś na ścigacza dlatego miałem gpz, ale teraz mi się to zmieniło i właśnie podobają mi się takie hornety, cb, ogólnie z widocznym silnikiem i skrętną lampą.
  • Odpowiedz