Aktywne Wpisy
michalxd21 +118
Jeśli to nie fake to mnie zdziwko złapało lekkie.
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kiedy: 16 kwietnia, sobota (jutro)
Start: 18:00
Adres: Dworcowa 13, #katowice + Widok na drzwi
Coś o lokalu:
- kluboczajownia, mają pyszną herbatę, kawę i dość duży wybór piw od 7-12 złotych (Cerna Hora, Raciborskie, Pinta, duży wybór z Browaru na Jurze, Obolon, Komesy + krafty w absurdalnej blisko :D)
- na podestach siedzi się po turecku, bez butów, dość blisko i bardzo przyjemnie
- domofonem dzwonić pod nr 1.
- nie ma możliwości płatności kartą, ale bankomatów dużo w okolicy
- są planszówki :)
- w weekend darmowy parking na ulicach tylko uważać na parking w galerii bo w nocy jeden poziom zamykają :P
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @gorush @pawel_niki @Zydomasoneria @kavillock @Stopa_Stefana @t12t12 @gaily @cheft @n3xo @MasterSoundBlaster @MiszczJoda @Meow20 @UowcaTroli @Peter_Mountain @kubskypyt @Vitz @kruko0 @janek_kos @matarzyna @Minister_Braku_Kultury @File_not_found @bigdomin9 @JestemZSosnowca @imo0mfg @Jormungand @AnalizatorSemantycznoSyntaktyczny @Blondroll @burbur @ArcziMiszcz @DzikiSzpak @Pasztetowa @St4chu564 @arrent @Gamec @matra @malyskrzat @isiowa @izka715 @Rzuku @kosiara25 @slavas @atencjuszka @bylejaka @dr_Batman @
Komentarz usunięty przez autora
Polecam się dopisać do spamlisty :D
@Arakiel, @Dahlia122, @epaczek, @idol89, @jankiel87, @karliTToO, @kiepski_nick, @owocbananowca, @pamietamfanzonuna, @Saute, @skutner, @sunnycoast, @SzCzoteckY, @uczalka, @Vanyamar, @xTheMagicPL, @inercja, @kukukulfon, @Masterczulki, @devPie, @dreamy, @F_scratcher,
PS jak coś to jadę z Żor autem gdyby ktoś chciał się zabrać jeszcze ( ͡º ͜ʖ͡º)
@gorush: No ja właśnie się już napaliłam na grilla i dalej czaruję, żeby była pogoda. :P Bawcie się dobrze, może następnym razem już będzie dłużej otwarte Rosarium i tam się uda coś zorganizować.