Aktywne Wpisy

JanTadeusz +2
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Linnior88 +42
Mysi obiadek (zanim mi ktoś powie że za dużo żre jest to mój jedyny posiłek dziś )
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: temp_file269839791324783777
Pobierz

Mireczki,
Czy macie jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem?
Mam w Excelu dwie listy:
1) lista 200 osób - 2 kolumny: imię i nazwisko, numer telefonu danej osoby
2) lista 100 osób - 1 kolumna: imię i nazwisko
W tej pierwszej liście osób zawierają się wszystkie osoby, które znalazły się w drugiej liście.
Problem polega na tym ze potrzebuje jakoś automatycznie dodac numery telefonów do osób w drugiej liście - na podstawie tego co jest w pierwszej liście.
Z góry dziękuję za pomoc Mireczki!
Komentarz usunięty przez autora
Edit. oczywiście najpierw wrzuć sobie obie tabele w jeden arkusz i zaznacz zakres danych, w których program ma sprawdzić duplikaty. Potem posortuj sobie po kolorze komórki, następnie np alfabetycznie i powinno elegancko wyjść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_PntHntkI0iZDqHJnqHLJYS7r8CMBwDkj.jpg
Pobierz