Wpis z mikrobloga

@piotrulos: Ja nawet na wcześniejszych, niby bardziej stabilnych kompilacjach mialem te same l, natrętne błędy. Skaczący obraz na Skype z kamery, problem ze skalowaniem, wysypywanie się aplikacji itp. Niby lepiej to wszystko wygląda, miejscami bardziej intuicyjne jak prawie, ze "dosowy" 8.1... Ale póki co mam dość krzaków:p z mix radio nie korzystałem, z here mapa również i tym samym z nawigacji to plakac nie mam za czym.
  • Odpowiedz
@Menelzgipsu: Ja na L532 korzystam z 10 th2 (czyli 10586) i nie mam z nim żadnych problemów,
ale redstone potestuję na razie na PC, bo na PC nie trzeba zastępować aktualnej stabilnej wersji, tylko można zainstalować "obok".
  • Odpowiedz
@piotrulos: Ja akurat mam l535 to było moje w sumie 4 te chyba podejście. Za każdym razem to samo ze Skype, skalowaniem itp. Szczerze to wątpię już w to, że coś wyjdzie na stale i będzie to działać. Skoro do tej pory mój telefon i wielu innych działa w ten sposób to nie widzę tego by dali radę to zoptymalizować pod każdy model. Siedzę na tej platformie bo siedzę. Juz
  • Odpowiedz