Wpis z mikrobloga

Mam nadzieję, że po dzisiejszym meczu skończy się #uefalona.

Sugerowanie, że drużyna A/B/C płaci/daje dupy/ za korzystne sędziowanie pokazuje poziom spier#$@# umysłowego - zresztą udowodnił to dzisiejszy #mecz.

90 minuta - ręka w polu karnym i jedenastka która mogła dać dogrywkę. Mogła, ale nie dała - bo nie przyznał jej sędzia ( swoją drogą karnego trzeba strzelić, co w przypadku FCB oczywiste nie jest ). Sędzia myli się w dwie strony - ale tak, zapomniałem że na mirko jest zlot kibiców przeciwnej drużyny, więc to co piszę oczywiście jest tutaj odbierane przez 95% osób jako nieprawda. Cóż, o stronniczości wykopu wiem już nie od dziś - więc czemu się jeszcze dziwię to nie wiem sam.

W każdym razie - Gratuluję Athletico bo w dwumeczu im się należało. Kubeł zimnej wody dla FCB się przyda, żeby nie myśleli, że są pępkiem świata.

#pilkanozna #fcbarcelona

Pobierz S.....L - Mam nadzieję, że po dzisiejszym meczu skończy się #uefalona.
SPOILER

Su...
źródło: comment_nXCwbh5VuqZdKrqcV2yDftUKf31uGNBf.jpg
  • 25
@MirekMireczek: nic nie sugeruje - pokazuje, że gadanie o jakiejś mistycznej uefalonie nie ma sensu - no ale wiadomo, że kibice Realu mają inne zdanie. W sumie może zacznę głosić że Perez płaci za losowania - no bo czemu nie, tak dla równowagi?

@SquashPL: Jednak pominąłeś to w swoim obiektywnym wywodzie na starcie tej dyskusji. No i nie był to tylko Suarez. Mascherano(?) powinien dostać pierwszą żółtą w pierwszym meczu tuż po zejściu Torresa, potem dostał drugą. Neymar dzisiaj też nie pokazał klasy przy starciu z Godinem(?)

Ale dobrze, że nie idziesz w zaparte :)