Aktywne Wpisy
markowska +9
Hej
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie
rales +240
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
KWIECIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,9% - 190 mandatów ( ⬇ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 25,9% - 132 mandaty (⬇ 1%)
3. Polska 2050 + PSL - 14,3% - 65 mandatów
4. Konfederacja - 9,5% - 39 mandatów (⬆ 1%)
5. Lewica - 9,2% - 33 mandaty (⬆ 0,9%)
KWIECIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,9% - 190 mandatów ( ⬇ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 25,9% - 132 mandaty (⬇ 1%)
3. Polska 2050 + PSL - 14,3% - 65 mandatów
4. Konfederacja - 9,5% - 39 mandatów (⬆ 1%)
5. Lewica - 9,2% - 33 mandaty (⬆ 0,9%)
Szokujące, zwłaszcza to, że oglądając filmik, nie mam wrażenia, aby sędzia popełnił błąd. Po prostu chłop miał pecha?
Niby wiemy, że #mma to nie szachy, ale takie konsekwencje...
Skłania do namysłu.
#sztukiwalki #sportywalki #sport
zreszta gosc tez mogl przerwac walke przez rzucenie recznika, wiec po czesci sie broni
Na filmiku nie było nic nadzwyczajnego. Zwykła walka. Po fakcie dużo ludzi będzie mądrych, ale mi to nie wyglądało na nic specjalnego. Szkoda faceta, ale z tego co widać na filmie to była walka jak wiele innych.
Pewnie bez prokuratora się nie obejdzie, wiec o sprawie jeszcze usłyszymy