Aktywne Wpisy
Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
czerwonykomuch +697
Daily reminder:
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Dziś dodaję ten post po raz ósmy. To ważna liczba, bowiem 8 to także liczba lat różnicy między długością życia kobiet i mężczyzn. Oczywiście na niekorzyść mężczyzn. To jeden z najgorszych wyników w UE.
Będę
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Dziś dodaję ten post po raz ósmy. To ważna liczba, bowiem 8 to także liczba lat różnicy między długością życia kobiet i mężczyzn. Oczywiście na niekorzyść mężczyzn. To jeden z najgorszych wyników w UE.
Będę
Cześć słodziaki, tibijskie wariaty. Zrobiliśmy dominando na gunzo, w dwa tygodnie zrobiliśmy tam lepszą sieczkę niż ci pożal się boże szwedzi w trzy miesiące.
Aktualnie przechodzimy na http://fortera-global.net/index.php?subtopic=latestnews
Myślicie sobie pewnie czemu znowu mielibyśmy iść na inny serwer. To bardzo proste, jest teraz 16:55 i jest 1800 osób online. A wieczorami ponad 2 tysiące. Na jednym serwerze. Będzie sieka i r--------l. Nie musicie wbijać 200 lvla trzy miesiące bo jest w miarę szybki exp stage na niższych levelach. Nie ma customowych itemek w sms shopie ktore daja +10000mlvl wiec nie jest to żadne p2w. Liczy się ekipa a my ją mamy.
Wołam po nickach przy okazji:
@zaguus @makundra @tfor @olgierd420 @lajz @kitz @Smieszek_poza_kontola @kitz @endriu92 @karpadoor @geron @WolfSky@zykythic @vomar @szwagry @rahan90 @leetz @sajmox @masskillah @Nasienie
Reszta których nicków nie pamiętam wybaczcie, ale ciężko to wszystko zapamiętać :( Szczególnie, że nie znam nicków kilku osób. Na przykład byli z nami Dreth, Pegie czy Imprimante z którymi niestety kontakt się urwał przez jakieś problemy z tsem czy zmiany go.
Tam na dole gildia Tengu to oczywiście my.
Jak chcecie wbijać to zapraszam na priv to podam tsa.
EDIT znaczy miałem bo chyba reset był
@Derdek: ja tam wbije i zobacze, nie zaszkodzi bota postawic ^^
@endriu92: oddawaj buty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora