Wpis z mikrobloga

@Zydoslaw: U nas generalnie jest lipa jeśli chodzi o stare zachodnie auta 25+. Nikogo nie było na nie stać żeby kupić je jako nowe. Jedyne co jest do kupienia w kraju to graty, które były już bite przy wjeździe do Polski, a jak nawet nie to dzwona dorobiły się u nas, naprawiane przez Januszy byle taniej. Ja bym szukał na mobilach, drogo ale lepsze jak rzeźbienie w gównie.
mam S70 2.5T Pb

@MajkiEs: Fajny sleeper! Ostatnio coraz bardziej mi się zaczyna podobać Saab 9-5 mk1 (najlepiej przed FL) () Odpowiednikiem w Volvo chyba będzie S80, ale myślę, że S70 śmiało może iść w konkury.
Gratuluję auta :) Niestety to jest Polska i muszę spytać - mieści Ci się w 11 litrach? :D
@qoompel: Nie ma opcji, mimo , ze jest to jest silnik LPT , niskocisnieniowe turbo, jedzie od 2 rys obr ;) Wystrojone bardzo ubogo na AFR 14.7 i przy bardzo oszczędnej jeździe pali min 12. Średnio 15 wychodzi, wystarczy kilka razy turbine obudzić . W warszawie w powstaje projekt 740T 600 hp+250 z podtlenku ;) RedBlock. .. Saab ma lepsze piece :) Można wzbogacać stajnie .
MajkiEs - @qoompel: Nie ma opcji, mimo , ze jest to jest silnik LPT , niskocisnieniow...

źródło: comment_aFa0TKHRurrc4JpP7vCUtLHJLiu8ukGC.jpg

Pobierz