Aktywne Wpisy
Beesly +4
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
danek01 +644
Chciałbym przypomnieć wam to złoto w wykonaniu #maxkolonko xD
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Mireczki kochane, potrzebuję namiarów na elektryka samochodowego we #wroclaw generalnie komputer w samochodzie mi chyba szaleje, bo najpierw palily mi się kontrolki od absow, a jak przestały się palić i wszystko było ok to z kolei przestał działać predkosciomierz. Teraz wszystko działa :D ale wolę nie ryzykować i chce to sprawdzić. Generalnie umiejscowienie na mapie Wrocławia nie gra roli, bo sobie dojadę, ale może być bliżej Ołbina, Psie Pole (taka wioseczka koło Wrocławia #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)), Śródmieście - byleby był jakiś dojazd tramwajem lub autobusem. Ważne, żeby ziomki znały się na rzeczy, nie oszukiwaly, nie były kosmicznie drogie i wyrobily się przed 11 maja (przegląd muszę zrobić xd)
Jakie tagi tu dać yyy #samochody #pomocy #samochodmisiezepsul #mechanikasamochodowa lol taka mechanika że ja cię xd #elektrykasamochodowa lol dobra chyba wystarczy xd
z 3 razy oddawałem tam auto i są mocno w porządku.
@ThePPicasso: dziena!
@panrurek: o panie
#pdk
@dzikiczytelnik: hm, dziwne, wydawało mi się, że mam spoko aku ale może masz rację..
@rysi3k_: niebieskie xd a tak serio to renault megane I rocznik 1999 1.4 l
@bardzospokojnyczlowiek: no chyba nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale na potrzeby tego wpisu mogę je nawet uznać za centrum miasta, byleby ktoś mi