Aktywne Wpisy
RED IS BAD, producent Polskiej odzieży patriotycznej wypuszcza limitowaną serię koszulek ,,Keep calm and f**k Stepan Bandera ", ,,Ludobójstwo Wołyńskie " Zamówienia można składać wyłącznie do 16.07.2023 (po tej dacie produkt znika ze sklepu). Wysyłka zamówień rozpocznie się od 26.07.2023. Cały dochód z koszulki zostanie przeznaczony na budowę pomnika ofiar ludobójstwa wołyńskiego na Powązkach Wojskowych w Warszawie, o który stara się Stowarzyszenie "Wspólnota i Pamięć". #neuropa #ukraina #polska #historia #wolyn #ludobojstwo
Pandzia_art +92
Hej!
Dziś przedstawiam wam skrzynie inspirowaną grą #gothic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wymiary: 26x20x18
#rozowepaski #tworzzwykopem #diy #rekodzielo #handmade #handmadezpandzia #chwalesie #hobby #grykomputerowe #game #tworczoscwlasna
Dziś przedstawiam wam skrzynie inspirowaną grą #gothic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wymiary: 26x20x18
#rozowepaski #tworzzwykopem #diy #rekodzielo #handmade #handmadezpandzia #chwalesie #hobby #grykomputerowe #game #tworczoscwlasna
Trochę polatałem Gansgterem, i teraz już wiem że po zimie to on jest w gorszej kondycji. Jak sobie policzyłem to na remont poleci z 1500 zł.
Do tego wymieniłem diodę w #finskalampkarowerowa na taką która ma temperaturę barwową 11000-12000K. W sumie jakby delikatnie więcej światła było. Poprzednia dioda padła po lekko ponad roku użytkowania. Jak się rozgrzała, to cały górny rząd migał (struktura tej diody jest taka, że na półprzewodniku jest 9 mniejszych diod w układzie 3x3).
Tak wygląda to od przodu na 100% mocy. Dobrze że mam regulację, bo albo by mnie policja odstrzeliła, albo ktoś inny rozjechał.
Fajne cienie wychodzą jak się stoi 30 metrów od roweru
Wezmę lepszy aparat, i dobrego fotografa to porobię fotki bardziej zbliżone do rzeczywistości.
Teraz mam trochę czasu, i więcej pieniędzy, to wreszcie ruszę z kolejną wersją. Kupiłem sobie nawet XMEGę od Atmela żeby zacząć tworzyć nowy sterownik. Policzę jeszcze radiatory pod 30W (W sumie rzadko będę używał, ale fajnie mieć taką moc), i zaraz daję do obróbki.
#rowerowyrownik
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki