Aktywne Wpisy

KingaM +37
#dzieci #zwiazki #wies Nałykałam się tabletek z kofeiną i mam sraczkę myślową I tak myślę sobie że dawno nie widziałam krowy. Mój syn nie będzie wiedział co to wieś.
Mój facet jest mieszczuchem i to hardkorowym. Widziały galy co brały i myślę jak z tego wybrnąć bez szantażu i odpalania trybu #!$%@? suki stawiającej na swoim.Nie ma przecież prawdziwie pięknego dzieciństwa bez możliwości spędzania go na wsi. I tu właściwie mogłoby się
Mój facet jest mieszczuchem i to hardkorowym. Widziały galy co brały i myślę jak z tego wybrnąć bez szantażu i odpalania trybu #!$%@? suki stawiającej na swoim.Nie ma przecież prawdziwie pięknego dzieciństwa bez możliwości spędzania go na wsi. I tu właściwie mogłoby się

ak-47-kalasznikov +1736

Jako, że pada mi chyba już mysz to szukam pilnie czegoś do 100 zł.
Czy ta się nada? http://allegro.pl/mysz-gracza-a4tech-x7-xl-750bk-xgame-avago-9500-kr-i6028149090.html
Teraz mam x747 z "pajonczkiem" i oprócz tego, że pada to jestem zadowolony i szukam czegoś porównywalnego.
rival 100 ma sensor avagao 3050/3060 przemianowany na pixarta(bo pixart wykupił avago), ten sam sensor ma w logitech g100s, kupowani rivala 100 to jest jakieś nieporozumienei bo to myszka warta około 100 zł, a za 145 zł ma avago
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora