Wpis z mikrobloga

@Netiux: a po co wystarczający jak można mieć lepszy niewiele dokładając, rotfl, to tak jak mówić że gównoprocesor amd jest wystarczający bo gra będzie działać, no #!$%@?, nie rób #!$%@? z logiki

rival 100 ma sensor avagao 3050/3060 przemianowany na pixarta(bo pixart wykupił avago), ten sam sensor ma w logitech g100s, kupowani rivala 100 to jest jakieś nieporozumienei bo to myszka warta około 100 zł, a za 145 zł ma avago
@Jurigag: dobra nie chce mi się z tobą kłócić ja tam bym brał rivala 100 miałem dużo myszek w swojej karierze gracza i śledzę prosow i oni nie narzekają mało kto z nich używa cm storm
@Netiux: bo cm storm im nie płaci za reklamowanie XD oni dostają kasę od SS/ich sprzęt za darmo za reklamowanie ich produktów, ogranij to w końcu że to tak wygląda, to jest tak samo jak z siberiami, są gównem a ludzie i tak kupują bo prosi albo streamerzy grają bo dostają za darmo np sprzęt ss w zamian za reklamowanie
@Netiux: no to nie dyskutuj ale syfu od ss nie polecaj, jak jesteś ich pracownikiem no to luz, nic na to nie poradzę i nie dziwię się, poza tym nie mówię że oni mają cały sprzęt zły, pełny rival jest świetną myszką, ale rival 100 w tej kwocie jakiej jest to nieporozumienie, jakby kosztował 100 zł to okej, ale w tej cenie są lepsze myszki @impact18: jak chcesz poczuć się
@Netiux: poza tym nie wiem jacy pro gracze grają na rivalu 100, chyba nikt, większość używa ss rivala(zwykłego bez numerków), zowie fk1/fk2, ec1/ec2, lub razer deathaddera, część logitechy(g400s, g402,g303) a jeszcze inni inne marki myszek
@Netiux: dobra czarnolisto leci bo widzę fanboy ss albo nie wiem, źródła wrzuć a nie pierdu pierdu, na majorze nikt nie grał na ss rivalu 100 bo jest to raz że słaba myszka a dwa że grają na lepszych na codzień i nie wiem po co mają zmieniać, przecież avago 3050/3060 a pixart 3310 to jest ogromna różnica, no ale ty pewnie byś jej nawet nie zauważył xD @impact18: jak