Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +26
Czasem słyszę "jej, robiłeś systemem zleceniowym chatę i wyszło Ci koło 3500 za metr, jakim cudem tak tanio" - trochę wtedy mam ochotę prychnąć śmiechem, bo osobiście znam ludzi, którzy zrobili znacznie taniej ode mnie i w dodatku ładniejszy dom wybudowali.
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie

Cinoski +2

co to może być i jak to usunąć? Znajduje się to tylko i wyłącznie od podłogi w gabinecie protetycznym, jednak takie coś jest tylko w pokoju "socjalnym", a nie przy stanowiskach pracy w innym pokoju. Dodam, że ogólnie gabinet znajduje się jakby na poziomie -1 w budynku. Chcę go pomalować, ale nie wiem co to jest i jak to usunąć tak żeby się już więcej nie pojawiało.
#malowanie #budownictwo
źródło: comment_vmpKXAOJ9zQYudgdiKWk7Zmo4h2jp6nY.jpg
Pobierzźródło: comment_GGhFKNinjARd6SIn4YLVkUVV36YzWgiC.jpg
PobierzZadzieram do cegły cały pokój w ten sposób czy tylko te miejsca, które są dotknięte tym?
Ile mogę wziąć za odmalowanie całego gabinetu + ogarnięcie tego jednego pokoju?
Możesz jednak na początku spróbować zeskrobać miejscowo (głęboko) i spryskać jakimś silnym środkiem grzybobójczym (polecam Tytan, ale nie polecam oddychać).
Tylko nie wiem na ile taką praca się wycenia