Aktywne Wpisy
MrBeast +461
XD Zawsze kisnę z ludzi co rzucają te słowa ale żeby prezydent Warszawy nie wiedział co mówi?
#warszawa
#warszawa
Borealny +64
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
2. Dzisiaj pierwszy egzamin na prawo jazdy
3. Bierzesz sobie dodatkowe 2h z instruktorem przed egzaminem
4. Jeździsz dobrze, żadnych zagrożeń w ruchu, instruktorka zadowolona
5. Ogarniaj dobrze wszystkie parkowania, oprócz równoległego, którego nie miał żaden ze znajomych na egzaminie
6. Pytasz w trakcie jazdy instruktorki czy często to równoległe jest ?
7. No w mojej karierze to tak ze 3 moich kursantów miało ( kobitka koło 40)
8. Egzamin
9. Jeździsz bardzo dobrze, egzaminator dupa cicho
10. No to teraz Pan mi pokaże parkowanie równoległe
11. Ty już cały pospinany, próbujesz się ratować pytając w szerokim miejscu na 2 auta czy może być tutaj
12. Nie, Pan jedzie dalej, ja Panu wybiorę
13. Wybiera miejsce ciasne jak pipka mojej byłej
14. #!$%@?łeś
15. Brak profitu, humor tak bardzo #!$%@?, 140zł tak bardzo spuszczone w klopie
#gorzkiezale #feels #dlaczegoja
Przodem to bym pewnie wjechał, ale równoległe jest tyłem kumplu
@isilien171:
O, wreszcie ktoś kto rozumie mój ból
w takim razie mi cię trochę żal, bo mnie przygotowywano do wszystkiego na kursie - niezależnie od tego, czy było raz na milion egzaminów, czy nie.
mój ziomek zdał za siedemnastym razem, nie przejmuj się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
obrót kierownicą w lewo do końca,
podjedź aż zobaczysz krawężnik
Inna sprawa że to trochę debilne, bo instruktorzy i tak uczą pod egzamin tymi śmiesznymi metodami na lusterka, które działają tylko w tym konkretnym samochodzie, więc jak się przesiądziesz na inne auto to możesz sobie te wiedzę włożyć w dupę xD Ja swojej fury nie mam, więc cały czas jeżdżę czyimiś i za każdym razem muszę #!$%@?ć po 2 korekty
Jezeli przez caly kurs wozili Cie po znanych trasach egzaminatorow, to sorry ale slaba szkole wybrales (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@syn_admina: Oraz dwa miliony odszkodowania za straty moralne i laska z polykiem od kazdego pracownika szkoly jazdy.
Szkola jazdy nie ma obowiazku zagwarantowac ci zdania egzaminu tylko wytlumaczyc ci jak sie prowadzi samochod i odbyc okreslona ilosc jazd. Jezeli to dla ciebie za malo zeby sie nauczyc to bierzesz dodatkowe
@ortofosforan: na egzaminie mozna dostac jedno z tych trzech parkowan:
-Skośne przodem
-Prostopadle przodem
-Rownolegle tylem
Przy kazdym parkowaniu mozna jeden raz wyrownac, jezeli mimo to zle zaparkujesz to masz druga szanse w ktorej rowniez mozesz jeden raz wyrównac, dopiero po drugim podejsciu i wyrownaniu, przy zlym zaparkowaniu, oblewasz.
dostałeś usługe niezgodną z umową,
Z powodu CELOWEGO zaniedbania:
1. brak nauki parkowania równoległego
2. źle przeprowadzonej procedury egzaminu wewnętrznego
konsument poniósł stratę w postaci opłaty za egzamin. Z egzaminu jest protokół oraz zapewne nagranie wideo. to wystarcza do wniesienia sprawy
polecam na przyszłość czytac ze zrozumieniem
@Taco_Polaco: