Podobno 2% ludzi sterogramów nie widzi - ja chyba do nich należę - do tej pory udało mi się zobaczyć może ze 4 na 100 prób! Ciekawe jak to u Was Mirki wygląda:) #ciekawostki #pytanie #sterogramy #ankieta
@monalisssa: Nie widzę. Nie mam widzenia obuocznego, z tego powodu: - (teoretycznie) nie mogę pracować więcej niż 1 godz. z komputerem - nie dostanę prawa jazdy kat. A oraz pozostałych poza B - filmy 3D widzę, ale nieostro i mnie męczą - potrafię widzieć raz jednym raz drugim okiem - okulistka na badaniu na kat. B zrobiła test na widzenie obuoczne, mówię, że nie widzę, na to ona, bym nie kombinował i powiedział co widzę, a ja ponownie - "nie widzę" - widzenie raz jednym raz drugim okiem powoduje, że przy badaniu automatycznym wzroku automat przypuszcza, że patrzę cały czas przez obie gałki oczne i wychodzą bzdury - mam -1,75 w obu oczach, a automat stwierdza
@monalisssa: Nie wiem co tam widać dałem Konia i Słonia, bo patrząc jest to jakaś wariacja amerykańskiej flagi, a tam republikanie i demokraci są symbolizowani osłem (nie koniem) i słoniem - może to to. Lepiej coś bez podtekstu byś wrzucił, ale chyba należę do tych 2%, chociaż patrząc po komentarzach to 2% je jednak widzi, a reszta nie... ( ͡°͜ʖ͡°)
@QBA__: Zeza nie mam, 3d w kinie widzę, proste efekty jak mucha u okulisty też. U mnie problemem podobno jest astygmatyzm na jednym oku plus wada wzroku - drugie oko jest zupełnie zdrowe.
Ja widzę jakieś podobne kształty, do tego co @JustMMan wysłał, ale wciąż nie mam pojęcia co to może być.. Że niby to słoń (po lewej) i koń (po prawej)?
Ciekawe jak to u Was Mirki wygląda:)
#ciekawostki #pytanie #sterogramy #ankieta
źródło: comment_AmT71liSM6HwF4VvRVbpKfBkTDATklhe.jpg
PobierzCO WIDAĆ NA OBRAZKU?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
- (teoretycznie) nie mogę pracować więcej niż 1 godz. z komputerem
- nie dostanę prawa jazdy kat. A oraz pozostałych poza B
- filmy 3D widzę, ale nieostro i mnie męczą
- potrafię widzieć raz jednym raz drugim okiem - okulistka na badaniu na kat. B zrobiła test na widzenie obuoczne, mówię, że nie widzę, na to ona, bym nie kombinował i powiedział co widzę, a ja ponownie - "nie widzę"
- widzenie raz jednym raz drugim okiem powoduje, że przy badaniu automatycznym wzroku automat przypuszcza, że patrzę cały czas przez obie gałki oczne i wychodzą bzdury - mam -1,75 w obu oczach, a automat stwierdza
źródło: comment_3N84swjbyVVUmlfWiv4AV3OcbvTIc0nb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Że niby to słoń (po lewej) i koń (po prawej)?
źródło: comment_3W0CZCYjrMWV7bOG5vh8HlM0wd1tWWur.jpg
Pobierz