Aktywne Wpisy
Maurelius +191
W nocy doszło do wycieku API portalu X (dawnego Twittera), którego właścicielem od pewnego czasu jest Elon Musk.
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
thorgoth +203
Pamiętacie typa który rozkręcił inbę bo przyszedł do mbanku 5 minut przed zamknięciem placówki i nie pozwolili jaśnie panu założyć konta?
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Potrzebuję internetuf... Dużo, jak najwięcej, jak najtaniej.
Hej, mam problem. Skuszony promocjami zmieniłem swoją taryfę na RedBullMobile ,,Energy'' ... No i oczywiście, żałuję...
Nielimitowany dostęp do YouTube był cudowny... Ale był. W starszej taryfie... Na którą prawdopodobnie nie da się już przejść.
Mam możliwość zmiany taryfy na jedną z tych:
Aktualnie za 6GB pakietu płacę 20 PLN. A za 2GB 9PLN. Da się lepiej? :)
2. Doładowujesz go za 30 zł. Jeśli nie chcesz roku ważności konta przechodzisz do punktu 7.
3. Jeśli zależy Ci na roku ważności konta, to rejestrujesz się w Play24 z tym numerem i potem dzwonisz na infolinię Fakt Mobile zlecając przeniesienie numeru. Zapytają Cię o stan konta (ile masz na koncie zł) i kiedy doładowałeś konto. Zazwyczaj tego samego dnia pomiędzy północą a 1 następnego dnia przeniosą Cię do Faktu.
4. Wchodzisz na Play24 i patrzysz, czy jesteś już w Fakt Mobile. Jeśli tak, to doładowujesz się za 5 zł i wchodzi ci rok ważności konta (sprawdzasz *101#).
5. Teraz wracamy do Red Bulla poprzez menu *163#, wyświetli się lista taryf na które możesz zmigrować. Klikasz "8 - Więcej" i odnajdujesz "RBM na kartę I". Ważne: nie wybieraj RedBull Energy.
6. Po zleceniu zmiany taryfy obserwujesz na Play24, czy już masz
@TeflonDon:
@Tytanowy_Lucjan:
@psychonauta:
Dzięki ludziska, już jutro pomyślę, no i tego LTE to nie mam...