Aktywne Wpisy
Bloodwyn55a +108
Cześć Mirki, chciałbym opisać sytuację na prywatnym parkingu zarządzanym przez firme IT Parking sp. z o.o. i jednocześnie przestrzec przed ich praktykami, może to uchroni któregoś z Was przed mandatem i kopaniem się z koniem potem.
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania

zdjecie_z_wenszem +1325

— Polak mały.
— Jaki znak twój?
— Orzeł biały.
— Gdzie ty mieszkasz?
— Między swemi.
— W jakim kraju?
— W polskiej ziemi.
— Czem ta ziemia?
— Mą Ojczyzną.
— Czem zdobyta?
— Krwią i blizną.
— Czy ją kochasz?
— Kocham szczerze.
— A w co wierzysz?
— W Polskę wierzę.
— Coś ty dla niej?
— Wdzięczne dziécię.
— Coś jej winien?
— Oddać życie.
bo pare osób zapomniało co i jak
Komentarz usunięty przez autora
Usuń konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pdk
@bred_one: co zrobisz, nic nie zrobisz
Komentarz usunięty przez moderatora
A tym, którzy plują na ojczyznę,#!$%@? w dupala, i polecam wyjazd na zachodnia neurope z nadzieja, ze #!$%@? ich tam jakiś arab (ʘ‿ʘ)
@Phallusimpudicus: Wszystkie te rzeczy zapewnili mi rodzice, a nie abstrakcyjne byty
W którym miejscu to robię? A, no tak, w żadnym, ale trzeba było trochę nazmyślać, coby nadać dramaturgii :3
Komentarz usunięty przez moderatora