Aktywne Wpisy

mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -

TakiSeLogin +1133

![Sędzia PZSS postrzelił innego strzelca [0:05]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ea1ae10c777069fb728570b5e02c37328554d472d16f91ebef1574849eba90ec,q80.jpg)
Pytanie brzmi: jak mieć dostęp do danych offline? Jakieś poradniki, tutoriale?
#programowanie #android #java #mysql
@Deba: to jak offline to raczej nie będzie Pan korzystał z mysql. trochę ciężko mi zrozumieć pytanie. jak chcesz Pan używać SQL bez MySQL to niech Pan spojrzy na sqlite
@Deba: no to, żeby się szczypać z "przepisywaniem" jednej bazy do drugiej, możesz po prostu wystawiać plik do pobrania, który potem apka będzie sobie już czytać lokalnie, i jak przyjdzie potrzeba to go sobie podmieni