Aktywne Wpisy
kricalke +35

Cosipi +148
Jak to wykopowe lewactwo kiedyś szczekało?
"jachira jedna z najbardziej rigczowych posłów w sejmie hahaha patrzcie jak zaorała Bosaka xD"
Właśnie promuję żydo***o antypolskiego gniota nakręconego przez córkę komucha ku uciesze putina i łukaszenki
Brawo oby tak dalej tylko czy przypadkiem takie działanie nie jest wbrew poglądom waszego rudego guru?
Przecież on teraz też jest anty imigranci xDDDDDDDDD
#bekazlewactwa #konfederacja
"jachira jedna z najbardziej rigczowych posłów w sejmie hahaha patrzcie jak zaorała Bosaka xD"
Właśnie promuję żydo***o antypolskiego gniota nakręconego przez córkę komucha ku uciesze putina i łukaszenki
Brawo oby tak dalej tylko czy przypadkiem takie działanie nie jest wbrew poglądom waszego rudego guru?
Przecież on teraz też jest anty imigranci xDDDDDDDDD
#bekazlewactwa #konfederacja

#ukraina #rosja #wojna
@cinu4: To dlaczego Bahmut zdobywaja ponad rok, a odkad rozpoczeli ofensywe to wiecej terenu stracili niz zyskali? Ludzi maja, sprzet maja, no to jak to tak?!
@RafDan: czytałeś w ogóle mój wpis?
@cinu4: ruskich jest więcej ponad 2 krotnie od Ukraińców. Tylko na tej wojnie ginie 5 razy więcej ruskich niż ukraińców. Jeżeli spojrzymy na sprzęt to ruskie maja 2 razy więcej niz Ukraińcy, tylko znowu tracą go 5 razy więcej. I nie wiem do końca komu zależy na czasie. Jeżeli by to ode mnie
Ty masz jakas teorie ze Putin ma mnostwo ludzi i mnostwo sprzetu i on teraz bedzie sie 5 lat bronic zeby na koniec zaatakowac xD
Przecież odpowiedź jest prosta. Jak będą sobie tak leżakować, a będą bo jak widać to obecnie wszystko na co ich stać to zaraz pójdzie kontra i im ten czas leżakowania się skończy bo trzeba będzie spie#?@lać
@Jimmybravo: pięć, sześć razy więcej tracili na początku wojny. Teraz stosunek jest około 3:1 a nawet 2:1 na korzyść Ukraińców.
Każda wojna dla agresora powinna być maksymalnie krótka.
I jaki jest cel tej wojny? Co na niej zyskała Rosja?
@JemKredki1983: serio komuś to trzeba tłumaczyć?
https://quotepark.com/pl/cytaty/420251-jozef-stalin-ja-mam-ludzi-mnogo/