Aktywne Wpisy
dziobnij2 +685
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Cztero0404 +85
Może #niepopularnaopinia i wyjdę starą babę patrzącą zza firany, ale ktoś powinien się w końcu wziąć za to kto faktycznie jeździ na tych kartach parkingowych dla niepełnosprawnych. Ostatnio przechodzę sobie obok jednej ze szkół a tam na przykład parkuje jeden z uczniów na kartę jegomościa o imieniu Czesław ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stoję sobie przed lidlem wysiadają jakieś 2 dziewczyny uśmiechnięte w okolicach 20 lat miejsce
Otóż wyobraźcie sobie że idąć do pracy, szkoły, na uczelnię wszędzie, wokół znajduje się kilku muzułmanów, osób pochodzenia arabskiego. W przerwie są z wami na fajce, na szybko idziecie z nimi do maka, wieczorem wychodzicie na p--o. Ja w kilku przypadkach po kilku tygodniach znajomości dowiadywałem się że laska czy koleś pochodzą z bliskiego wschodu.
Tak więc wieczorem byliście na piwie, rano idziesz do pracy/na uczelnię i po kilku godzinach dowiadujesz się że w Brukseli były zamachy. Ich reakcja jest taka sama jak wszystkich innych, wiesz że mają z tym tyle wspólnego co Ty. Równie dobrze ich mogło jebnąć. I co? Wczoraj byliście razem na piwie, dziś razem pracujecie, a wieczorem domagasz się ich deportacji i idziesz z pochodnią i widłami pod ich domy?
Oczywiście wiadomo że patologia istnieje, w niektórych miejscach jest jej tutaj naprawdę sporo i wiadomo że coś jest tutaj nie tak, ale na podstawie własnych doświadczeń z życia, pracy, ulicy wiesz że większość osób spoza Europy ma z tym g---o wspólnego.
#neuropa #4konserwy #francja #belgia #zamach #terroryzm
@Kaizerx: właśnie tego chcą islamiści, bo wtedy ci muzułmanie odrzuceni przez resztę dołączą do radykałów
Komentarz usunięty przez moderatora
Obyś dotarł do gorących !
Komentarz usunięty przez moderatora
@signap: myślę że większość z nich prędzej dowiedziałaby się z wykopu co imam powiedział gdyż zauważam u nich podejście do religii takie jak u innych w Europie.
Ale pomijając śmieszki to rozumiem Twój argument, tyle, że akurat Ci ludzie których spotykasz mogą być legalnymi przybyszami albo przypadkiem skutecznej integracji. Jednak agresywnych
@TotalDisaster: O muzułmanach wiesz tyle ile czytałeś w jakiejś quasiencyklopedycznej notce. To, że muzułmanie mają zakaz picia alkoholu nie znaczy, że tego nie robią. Tak jak katolicy mając zakaz stosunków pozamałżeńskich powszechnie uprawiają s--s z osobami nie będącymi i małżonkami, a w krajach katolickich nawet można kupić antykoncepcję.