Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Przez ten czas wrzucałem do skarbonki 15 zł co drugi dzień. W ten sposób udało mi się odłożyć dokładnie 3070 zł.
Poletzam ten stan ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#niepaleiodkladam #wygryw #chwalesie #rzucampalenie
@Ripper_roo: I pijak! Bo każdy złodziej to pijak!
@fordomaniak:
Oczywiście kolumna.
@3w3linka:
Gdybym nie palił to musiałbym więcej jeść i wyszłoby na to samo. Wczasy w Bułgarii za taki pinionc? Chyba 3 dni pod namiotem :P Daj spokój. Oszczędzanie do niczego nie prowadzi, bo możliwości oszczędzania są bardzo ograniczone przy naszych zarobkach. Trzeba pomyśleć, jak więcej zarobić, a nie jak mniej wydać!
Komentarz usunięty przez moderatora