Wpis z mikrobloga

Mirki #programowanie, #wroclaw - do mojego zespołu w pracbazie w tym tygodniu dołączył jeden Mirek (pozdrawiam, @Navrazz ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Fajnie, jak ktoś, kto siedzi obok, kuma wypokowe żarty :D I jeszcze w dodatku od samego początku chwali, że można się dużo nauczyć.

Może jeszcze jaki Mirek szuka pracy? Przypomnę się z ogłoszeniem, które wciąż jest aktualne: http://www.wykop.pl/wpis/16008623/miki-programowanie-wroclaw-mamy-nowy-rok-czas-na-z/

Dla tych, którym nie chcę się klikać w link:
- windows/linux, c#/linux, są teamy z każdą kombinacją poza windows/ruby. Bonusowo: jest spora szansa, że zawita u nas rust!,
- okolice hutmenu, za niedługo - hotel vega. Wyskok do lidla w standardzie.
- nieduża - ~50 osób, ~25 programistów, zdecydowana większość to pasjonaci z potężną wiedzą,
- projekty pociągające od strony technicznej (niestety, nudne do pokazywania znajomym)
- korpo płacą lepiej, ale bidy nie ma, regular do 7.5k netto wg oficjalnych widełek
- szukamy też adminów, bo boimy się afery jak z 2be ;)

Jak ktoś jest klepaczem, to wiadomo, że korpo będą lepszym wyborem, bo hajs się zgadza. Jak ktoś już nie lubi korpo lub ceni sobie programistyczny "fun", to takie małe i średnie firmy, jak moja, są bardzo przyzwoitym wyborem.

Dodatkowa zachęta: anixe w 2015
A tu niektóre nasze różowe paski
sasik520 - Mirki #programowanie, #wroclaw - do mojego zespołu w pracbazie w tym tygod...

źródło: comment_GJvt20F6YHbPElEGL0yfhttNCRPuUrY0.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

może jest tam zaszyty jakiś perfidny bug

@sasik520: Generalnie jest on o tyle perfidny, że – jak zgaduję – pojawia się na retinach o wysokiej rozdziałce. Bo jeśli wysyłacie duże fotki, to zrenderowanie każdego z milionów pikseli trwa.

Być może na mniejszych rozdziałkach przeglądarki sobie te obrazki przeskalowują do mniejszych rozmiarów, a może Wy robicie jakieś media queries (nie zaglądałem w cssy) i dlatego wtedy śmiga.
  • Odpowiedz