Aktywne Wpisy

piotrow +117
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
źródło: IMG_8173
Pobierz
InnyWymiar90 +128
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
źródło: Polonia(k)polonia(s)poloniaZawszeOnTheBest
Pobierz

Może jeszcze jaki Mirek szuka pracy? Przypomnę się z ogłoszeniem, które wciąż jest aktualne: http://www.wykop.pl/wpis/16008623/miki-programowanie-wroclaw-mamy-nowy-rok-czas-na-z/
Dla tych, którym nie chcę się klikać w link:
- windows/linux, c#/linux, są teamy z każdą kombinacją poza windows/ruby. Bonusowo: jest spora szansa, że zawita u nas rust!,
- okolice hutmenu, za niedługo - hotel vega. Wyskok do lidla w standardzie.
- nieduża - ~50 osób, ~25 programistów, zdecydowana większość to pasjonaci z potężną wiedzą,
- projekty pociągające od strony technicznej (niestety, nudne do pokazywania znajomym)
- korpo płacą lepiej, ale bidy nie ma, regular do 7.5k netto wg oficjalnych widełek
- szukamy też adminów, bo boimy się afery jak z 2be ;)
Jak ktoś jest klepaczem, to wiadomo, że korpo będą lepszym wyborem, bo hajs się zgadza. Jak ktoś już nie lubi korpo lub ceni sobie programistyczny "fun", to takie małe i średnie firmy, jak moja, są bardzo przyzwoitym wyborem.
Dodatkowa zachęta: anixe w 2015
A tu niektóre nasze różowe paski
źródło: comment_GJvt20F6YHbPElEGL0yfhttNCRPuUrY0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Czego używacie na backendzie do wyszukiwania lotów?
to jedna z naszych dwóch aplikacji lotniczych, drugą mamy dla [gulf air]( http://flights.gulfair.com/falcon/cai/start).
W użyciu jest praktycznie wszystko, co wymieniałem, od strony technicznej ;)
@michalfranc: może coś się zepsuło i nie było cie słychać? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Obecnie od ładnych paru miesięcy mamy osobę odpowiedzialną za hr, więc takie historie nie powinny się zdarzyć. Swoją drogą, byłem przeciwny "otwieraniu działu hr", bo to tak
@kisi3l: z gdsów nie obił mi się o uszy tylko pegasus. Internet mówi, że gulf to sabre (nie jestem into loty od bardzo dawna), a tap, jeśli dobrze pamiętam, ma swój system, pod spodem którego leży ama.
źródło: comment_sUf2zxlgfFjaeNcOtzT8rjsULyybZaoy.jpg
Pobierz@sasik520: Ta Wasza strona to jakaś masakra: nie da się jej przewijać na rocznym laptopie z i7 o.O
źródło: comment_IvVu0mtElkSx1Ra0WUN69xPMFth7WA8g.jpg
Pobierz@sasik520: Tak, generalnie wiele paralaksowych ma problemy z wydajnością.
Na iPhonie też mi śmiga, bo zapewne pobiera mniejsze grafiki. Pod MBP Retina lecą zaś najcięższe jakie się da. Np Ania ma rozmiar 2397x1600 ;-)
źródło: comment_7Cb8iUHFkrRYyAyTnh8xNhWWXhG0RxDI.jpg
Pobierzźródło: comment_s9yDqHGXc4GJPEcMWhn75gJ2xX8DmNia.jpg
Pobierz