Aktywne Wpisy
miki4ever +115
#kanalzero jak ktos sie zastanawial po co powstal Kanal Zero, to wlasnie po to, zeby robic to co dzis zrobili. Zobaczcie ile osob pozytywnie o Czarnku sie wypowiada. Tam w PiSie jest grupa co wyciagnela jednak wnioski po porazce i ma plan, zeby wrocic do wladzy. Przeciez w grudniu na temat CPK wiekszosc by tu mowila o kasie jaka PiSowi udalo sie wyciagnac z projektu. Teraz jest to nasza narodowa inwestycja.
A
A
Mamut_z_wiertlem +20
Witajcie, jestem wysoko wrażliwa osobą, mam 17 lat a 18 będę miał w marcu dokładnie 3 marca. Cierpię jak zbity pies, nie wiem co ze sobą zrobić mam depresję i jestem zbyt wrazliwy, nigdy się w życiu nie cieszyłem wszyscy mnie meczeli nawet w szkole, ale żebym to wszystko napisał linijek by tu brakło, byłem u psycholożki która kazała mi wchodzić na tiktoka i się cieszyć z małych rzeczy, olałem kompletnie tą
#mecz #legia
Komentarz usunięty przez moderatora
Jasne, że wszyscy pracują na jego dorobek, ale koleś ewidentnie ciągnie ten wózek.
Kalu Uche, Radović, Rudnevs...
bez przesady, byli lepsi
@Magnez: Najlepszy transfer, nie najlepszy piłkarz. Uche Wiśle zarobić nie dał, a i był raczej w Krakowie elementem układanki niż liderem. Radović swoje kosztował i bardzo długo raczej zawodził, dopiero po 5 latach odpalił. Rudnevs również swoje kosztował, choć zwrócił się rzeczywiście z olbrzymią nawiązką.
A Nikolic przyszedł za darmo, w pierwszym sezonie wbija 25 bramek, jest bardzo prawdopodobne, ze po Euro odejdzie