Właśnie wczoraj i dzisiaj obejrzałem #montypython czyli Monty Python i Święty Graal, Żywot Briana i Sens życia wg Monty Pythona
I powiem wam jedno:
Tak więc, jak ktoś następnym razem napisze, że czegoś nie widział a powinien ze względu, że jest "kultowe" itp. to się powstrzymajcie przed zjechaniem kogoś za przyznanie się do tego faktu.
@WuDwaKa: Ciągły proces powtarzania(np że coś jest kultowe) wpływa na postrzeganie przez ludzi danej rzeczy np dzieł Monty Pythona - INTELIGENTNY HUMOR taaa
"Zapoda ktoś całość? Bo chciałbym zobaczyć jak płonie (ʘ‿ʘ)" - to twoje. @WuDwaKa: Brawo za wzorową katolicką postawę. - To moje. Lotomito czy oglądałeś czy nie, raczej zaintrygowało mnie twoje zaciekawienie bestialstwem palenia ludzi i kobiet żywcem na stosie, tylko tyle.
Musiałem ją 3 godziny temu uśpić, była ze mną przez 15 lat, więcej niż połowę mojego życia. Niby to tylko pies i w dodatku swoje przeżył, ale i tak szkoda :( #pokazpsa #pies #psy #labrador #zwierzeta #przegryw
I powiem wam jedno:
Tak więc, jak ktoś następnym razem napisze, że czegoś nie widział a powinien ze względu, że jest "kultowe" itp. to się powstrzymajcie przed zjechaniem kogoś za przyznanie się do tego faktu.
Wołam tych co byli zdziwienie/zaskoczeni/oburzeni/zadowoleni tym faktem:
@Wraniak: @marianoitaliano: @jack-lumberjack: @Shelb210: @pablosz5: @jakubito: @drit: @mielona86: @jokefake: @zolwixx: @rbk17: @cholera_jasna: @zolwixx: @informatyk15000k: @porucznikBorewicz: @Kokotko:
#oswiadczenie
@WuDwaKa: Super, teraz możemy rozmawiać jak równy z równym, czyli jak ludzie kulturalni i na poziomie.
@WuDwaKa: Brawo za wzorową katolicką postawę. - To moje.
Lotomito czy oglądałeś czy nie, raczej zaintrygowało mnie twoje zaciekawienie bestialstwem palenia ludzi i kobiet żywcem na stosie, tylko tyle.