Wpis z mikrobloga

Drogie Koleżanki i Koledzy ;>
Jak wiadomo, ruskie pierogi to tak zwane nadjedzenie. Ale czasem jest ich za dużo i nie da rady zjeść od razu wszystkiego.
Zatem... pomóżcie wybrać właściwą i jedyną metodę podgrzewania pierogów ;>
Ja uwielbiam z cebulką, ale mąż mój musi mieć na chrupko i najlepiej z mlekiem do tego potem...

Która wersję wolicie? :>
Może to od regionu zalezy? Ja jestem z Małopolski, mąż z Podkarpacia.
A u Was jak to się przedstawia, w nawiązaniu do upodobań kulinarnych w tym temacie? :>

wpisuję kilka dodatkowych tagów, bo zalezy mi na jak największej ilości opinii, a jedzenie lubia chyba i niebieskie i różowe paski, prawda?
()

#ankieta #jedzenie #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski

Odgrzewane pierogi powinny być...

  • na rumiano i na chrupko 61.3% (152)
  • z cebuulką/boczkiem i na miękko 32.7% (81)
  • sprawdzam 6.0% (15)

Oddanych głosów: 248

  • 12
@SzaraTecza: @to_jest_zbyszek: wybaczcie pominięcię takich opcji ;> do głowy mi nie przyszły takie rozwiązania nawet ;>
A nie możemy dojść z mężem do porozumienia, która wersja jest lepsza, więc takowe umieściłam.
Ale po to są przeciez właśnie komentarze :)