Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Dlaczego ten konkretnie model zamiast np. HK USP, czy świetnego p226?
@okniarz: raz jeszcze graty! ;)
@Pantokrator: dokładnie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@IHaveThePower: nie i nie zamierzam nigdy
@avltree: powodzenia!
1.3). Osoba, która występuje z podaniem o wydanie pozwolenia na b--ń, przedstawia właściwemu organowi Policji orzeczenia lekarskie i psychologiczne wydane przez upoważnionych lekarza i psychologa, stwierdzające, że nie należy ona do osób wymienionych w ust.1 pkt 2-4, i potwierdzające, że może ona dysponować bronią.
1.4). Osoba posiadająca pozwolenie na
To dotyczy tylko niektórych celów posiadania broni. Sportowcy i kolekcjonerzy dostarczają badania tylko na etapie wydawania pozwolenia.
@okniarz