Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A nie łatwiej otworzyć UOBiA i przeczytać?
link: http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU19990530549 (tekst ujednolicony zawiera poprawki), a tam czytamy:
Art 15 . pkt 4.
Osoba posiadająca pozwolenie na b--ń wydane w celu określonym w art. 10 ust. 2 pkt 1 i 2 obowiązana jest raz na 5 lat przedstawić właściwemu organowi
@saldatoreafilo: to jest 92FS
@Shmit: mogę
@Wasky: nigdy w życiu!
A możesz oczywiście legalnie chodzić z tym na codzień lub mieć w samochodzie? gdzieś kiedyś czytałem, że tylko wąska grupa ludzi w pl tak może np. ochroniarze z odpowiednią licencją, detektywi...?
Z pozwoleniem na b--ń sportową możesz ją nosić