Wpis z mikrobloga

Mirunie to znowu ja i mam nietypowe pytanie, ale mnie zatkało. Napisał do mnie typ, podajacy sie za moda pewnego jackpota i mowi mi że jesli zgodze sie z nim na wspolprace to bedziemy ustawiac ruletki. Typ mowi ze jesli nie jestem pewnien to udowodni mi źe jest w stanie wplywac na wyniki, poprzez skypa udostpeni mo ekran swojego pc i w czasie rzeczywistym twierdzi że bede mogl wybrac zwyciezce i zeobi to na moich oczach ryle rzay aź naiore zaufania. I tu moje pytanie mireczki czy to jest jakis nowy scam czy wlasnie dostalem powazna oferte okradania ludzi? Jestem mocno skonsternowany całą tą sytuacją i nie wiem co o tym sadzic. Pogadalem z nim i zapytalem o wszystko co przyszlo mi na mysl i jakies potencjamlne chaczyki i sztuczki jakich uzywaja pospolici skamerzy i absolutnie w niczym nie widze luki w tym. Mirki co sadzicie? Okradac ludzi i tak nie mam zamiaru ale jesli gosc mowil powaznie i naprawde chodzi o takie kradizeze i zaporponowal mi wspólprace to zrobilbym jakąs anonimowa gównoburze wokoł tego pota. Czekam na jakiesj konstruktywne opinie :)

#csgo
  • 25
@only: @metroboomin: @Typowy_polak: tlumaczy ro tym ze on i jego koledzy maja juz zbytnwiele wygranych i admin poblokowal im ip, ja mialbym tylko dorzucac do puli w jackpocie +- 10-15% zyski po polowie takowi, a na stronie jak parze teraz ruch jak cholera i coxchiwle poty po przynajmniej 300$+ osobiscie brzydzię sie kradzieźa ale jestem ciekaw czy to na powaznie xd
@metroboomin: @only: chce po prostu sprawdzic czy ta strona wgl odnotuje fakt ze dodalem skina do puli jesli nie to fake i przekona sie o tym po yaniosci bo za minimum, a screeny wtedy wrzuce na redita zeby inni roniez uwarzali a jesli to na powaznie to powiem gosciowi co mysle nankego temat i zeby sobie szukal współpracownika gdzie indziej @Refusek: jesli to nie scam to bede mogl Cie
@MHS_Legend: są inne sposoby do sprawdzenia legitności strony, stracisz tylko itemy. On jednocześnie gada z 20 innymi osobami, co dzięsiąta powiedzmy da się nabrać i interes się kręci.
@MHS_Legend: wiele osób dostaje takie wiadomości, nie pamiętam jaki to był jackpot, ale kilka dni temu ktoś pisał o tym. Dziwne jest to, że piszę, że jest tam modem, a admin zablokował mu IP xD
@MHS_Legend: tamta strona to jakaś inna była. Ale jeśli adminowi nie podoba się, że kradnie, to zabrały mu moda. Jeśli przeszkadza mu tylko to, że tak często, to mógłby grać z innych kont. Jak dla mnie czysty scam- pewnie na początku może i byś wygrywał, a potem jakbyś wszedł za większą stawkę, to zgarnęliby. Albo jakieś inne #!$%@? :D

@9Japko9: w całej karierze wygrałam 3x raffla, a brałam udział we