Aktywne Wpisy
L24D +59
AntyspoIeczny +73
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
#gearbest #tracking #zakupyzchin #itemyzchin
obecnie czekam na jedną przesyłkę o tego typu numerze
Komentarz usunięty przez autora
@AliPaczka: Sprawdzam i monitoruje na bieżąco( ͡º ͜ʖ͡º), ale po dotarciu do Polski chyba już nic nie będę widział. Mam nadzieje, że kiedyś dotrze do adresata( ͡° ʖ̯ ͡°) Macie jakieś statystyki odnośnie tego operatora?
Druga paczka jest już w Holandii zamawiana 10 lutego.
Jak dla mnie to drugie zamówienie z gearbest
wiec cos tu jest nie tak
od razu dziwny wydawał mi się numer jak na międzynarodowy tracking
@Trixon: dzięki za tego linka, 17 track nie łapał mi też numerów tego typu NL1456xxxxxxxxxx
tym bardziej, ze z gearbest mi sie fajnie wspolpracuje z powodu ich punktow, ktore tak ladnie rozdaja
no ale napisze jeszcze do nich, bo cos nieogarniaja