Aktywne Wpisy
robopanda +195
Ja #!$%@?, w Polsce to jest tragedia. Jestem obecnie nad jeziorem Como, centrum mega turystycznej miejscowości, chyba top 3 tutaj.
Ceny w restauracji: zaebista pizza €9-12, pasty €9-12, pasta z truflami €14, piwo €4, woda €2.5, deser (tiramisu, ciasto na ciepło z lodami, lody - wszystko po €5).
Przepłynięcie statkiem/promem z jednej miejscowości do drugiej coś €4 z groszem. Parking albo za darmo, a jak gdzieś płaciłem to €3 za 5 godzin.
Ceny w restauracji: zaebista pizza €9-12, pasty €9-12, pasta z truflami €14, piwo €4, woda €2.5, deser (tiramisu, ciasto na ciepło z lodami, lody - wszystko po €5).
Przepłynięcie statkiem/promem z jednej miejscowości do drugiej coś €4 z groszem. Parking albo za darmo, a jak gdzieś płaciłem to €3 za 5 godzin.
smutny_kojot +79
Nie ma większego raka na polskim twitterze niż Bandyta z Kamerką. Działalność tego typa opiera się w 99% na prowokowaniu innych jazdą na granicy przepisów, a potem zapasami w błocie z normalnymi użytkownikami dróg na swoim kanale. Od wczoraj pieniacz kręci aferę, bo ktoś wyprzedził go prawym pasem na S8, a na pytania, czemu okupował lewy, kiedy prawy był pusty, zasłania się jakąś tajemniczą zasadą 20 sekund, której nie ma w kodeksie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link